Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δανιηλίδου: «Ώρα για διακοπές»
Bookmark and Share
24/10/2011
Λένα Δανιηλίδου

Έτοιμη να ξεκουραστεί μετά από μία γεμάτη σεζόν είναι η Λένα Δανιηλίδου, όπως έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να φτάσει στο No 90 της παγκόσμιας κατάταξης, εβδομήντα επτά θέσεις πάνω από την περσινή σεζόν και πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει.

«Τελείωσα τη χρονιά εκπληρώνοντας τους στόχους μου και νιώθω υπέροχα γι' αυτό. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για τους περισσότερους αθλητές, μεγάλη, με πολλά ταξίδια και παιχνίδια, πολλές νέες εμπειρίες, αλλά και με μερικά μαθήματα. Ο πρώτος στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω τη χρονιά υγιής, ενώ ο δεύτερος να τερματίσω στο top100 της παγκόσμιας κατάταξης», έγραψε η 29χρονη αθλήτρια και πρόσθεσε:

«Φυσικά έχασα μερικά παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσω, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τους στόχους μου και πλέον είμαι έτοιμη να αρχίσω τις διακοπές μου. Ήμουν πολύ κουρασμένη στο Λουξεμβούργο γι' αυτό και πήρα την απόφαση να μη ρισκάρω να αγωνιστώ στο ITF τουρνουά του Poitier. Το σώμα μου έφτασε στα όριά του και με ανάγκασε να δώσω πρόωρο τέλος φέτος στη σεζόν».


sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide