Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η ΑΕΚ απαξιεί, οι …κύκλοι όχι
Bookmark and Share
20/05/2011
ΑΕΚ

Υποτιμητικό για την ιστορία της ομάδας θεωρούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ το να μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Από ανθρώπους όμως του περιβάλλοντος του Σταύρου Αδαμίδη υπήρξαν σχόλια με σκωπτικό ύφος περί «επαγγελματία παράγοντα που έχει συνεισφέρει στα άλματα προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και στον αγώνα ενάντια στη βία και τον παράνομο στοιχηματισμό».

Οι άνθρωποι της διοίκησης της «Ένωσης» δεν θέλησαν να περπατήσουν στο… μονοπάτι που χάραξε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ολυμπιακός Βόλου, με ανακοίνωση που ξεκινούσε ως εξής: «Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ...Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος».

Κύκλοι όμως της ΠΑΕ απάντησαν, χαρακτηρίζοντας τον Αχιλλέα Μπέο «επαγγελματία παράγοντα που με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε Ηρακλή, Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου έχει συμβάλλει τα μέγιστα στα άλματα προόδου του αθλήματος στη χώρα μας αλλά και στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα και τον παράνομο στοιχηματισμό»…

sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide