Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή»
Bookmark and Share
17/05/2011
Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξη της στον Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Οι «πράσινοι» θέλουν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στα σενάρια περί αντικατάστασης του Πορτογάλου και να επαναφέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας, ενόψει και του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί αύριο με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και των υπόλοιπων με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων, για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και το θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide