Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Καταδικάστηκε ο Μπέος!
Bookmark and Share
12/05/2011
Αχιλλέας Μπέος

Πεντάμηνη φυλάκιση στον Αχιλλέα Μπέο για δυσφήμηση σε βάρος του Στράτου Γιδόπουλου, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει ο τελευταίος, επέβαλε την Τετάρτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πως… δικαιώθηκε!

Πέντε μήνες φυλάκιση για δυσφήμηση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον Αχιλλέα Μπέο, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο Στράτος Γιδόπουλος, λόγω δυσφημιστικών χαρακτηρισμών που είχε χρησιμοποιήσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αχιλλέας Μπέος (που πήγε μόνος του χωρίς δικηγόρο) πλήρωσε την ποινή του με 10 ευρώ ημερησίως συν τα δικαστικά έξοδα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα, πάντως, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία –ούτε λίγο, ούτε πολύ- υποστηρίζει πως το δικαστήριο τον δικαίωσε!

Αναλυτικά:

«Η ετυμηγορία του δικαστηρίου, κατά τη χθεσινή δίκη μου με μηνυτή τον κ. Γιδόπουλο, αποτελεί ουσιαστική δικαίωση για μένα.

Η καταδίκη μου για το αδίκημα της απλής δυσφήμησης και όχι της συκοφαντικής και μάλιστα στα όρια του ελάχιστου της προβλεπόμενης ποινής, καταδεικνύει ότι το Πλημμελειοδικείο Βόλου, μετά από ενδελεχή έρευνα της υποθέσεως, στην οποία υπερασπίστηκα τον εαυτό μου χωρίς δικηγόρο, κατέληξε στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι όσα ισχυρίστηκα για τον κ. Γιδόπουλο και την ανύπαρκτη σχέση του με τη Νίκη Βόλου, ακόμη και σε επίπεδο μετόχου της, ήταν απολύτως αληθή, απλώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις, ηπιότερες, στη δημόσια κριτική μου για το πρόσωπό του.

Αυτά και για να προλάβω κάθε διαστρέβλωση της αλήθειας, που κάποιοι έχουν κάνει επιστήμη…».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide