Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια»
Bookmark and Share
12/05/2011
Ολυμπιακός

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, το κύριο μέλημα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η διατήρηση άριστου κλίματος στις τάξεις της ομάδας.

Χθες, με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν με απόλυτη επιτυχία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και σε όλα τα μέλη της αποστολής σε εστιατόριο στη Λεμεσό.

Το κλίμα ήταν άψογο, ενδεικτικό αυτού που υπάρχει στην ομάδα. Μάλιστα, σε σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στη μεγάλη σημασία που είχε το οικογενειακό κλίμα στη φετινή σεζόν και στην επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και το μυστικό της φετινής επιτυχίας», ήταν κάποια από τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Φυσικά, μεγάλο μέρος στην διατήρηση του κλίματος αυτού στην ομάδα φέρει η διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία στάθηκε στο πλάι των παικτών καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

*Την Τρίτη μετά το φιλικό παιχνίδι η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας παρέθεσε δεξίωση στα μέλη του Ολυμπιακού. Κάτι αντίστοιχο έκανε χθες η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide