Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ώρα αποφάσεων…
Bookmark and Share
12/04/2011
Παναθηναϊκός

Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων (16:00), όπου θα αποφασιστεί αν θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ανάλογα θα γίνουν τα πλάνα της επόμενης σεζόν. Ελάχιστες οι πιθανότητες να βγει κάποιος μπροστά, αλλά και να συμφωνηθεί να μπουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται. Οι μετοχές στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια θα μάθουν, όπως όλα δείχνουν, σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων. Ο Δημήτρης Γόντικας θα παρουσιάσει δύο βασικά πλάνα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ένα για ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων και ένα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ διατηρεί σε εφεδρεία κι άλλη μία πρόταση, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για τα δύο προηγούμενα. Σε όλες τις προτάσεις του, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνει πωλήσεις παικτών και «σφιχτή» οικονομική πολιτική, με βασικότερο όρο τη μείωση των συμβολαίων που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Βάσει της ατζέντας, τα τρία θέματα της συνεδρίασης είναι ο οικονομικός σχεδιασμός της περιόδου 2011-2012, η πρόταση για σύσταση τεχνικής επιτροπής και τα τρέχοντα θέματα. Ο Γόντικας θα εξηγήσει ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τη νέα χρονιά, ακόμα και αν γίνει η ανώτερη προτεινόμενη ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ. Η μόνη περίπτωση να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα είναι να μπουν 25 εκατ. ευρώ, πράγμα απίθανο. Από κει και πέρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να εμμείνει στη θέση του για συμμετοχή του με το 30% όσων θα βάλουν οι υπόλοιποι μέτοχοι και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους μετόχους αναμένεται να συμμετέχουν με ανάλογα μικρότερο ποσοστό. Αυτή αναμένεται να είναι και η θέση Βγενόπουλου (ίσως στείλει επιστολή), ενώ ο Νικόλας Πατέρας σήμερα θα αποφασίσει αν θα συμμετάσχει και με τι ποσοστό. Ο Ξυλάς δεν θα συμμετάσχει, ο Πολέμης έχει κάνει πρόταση να μπουν όλοι με το ποσοστό τους, ο Νίκας θα μπει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει πει ότι θα συμμετάσχει σύμφωνα με το ποσοστό του.

«Έβραζε» ο Φερέιρα

Εντονότατες παρατηρήσεις προς τους παίκτες του έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πορτογάλος τεχνικός, απευθυνόμενος στο σύνολο της ομάδας, τόνισε: «Γιατί δεν κάνετε αυτά που είπαμε; Γιατί δεν είστε απλοί στις προσπάθειές σας και κάνετε το κάτι παραπάνω; Δεν έχετε πειθαρχία. Πάλι τα ίδια πρέπει να λέμε; Πάμε να πιέσουμε με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και να πάρουμε το ματς».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide