Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα για μεταγραφές»
Bookmark and Share
06/04/2011
Νικόλας Πατέρας

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να μην υπογράψει τη χορηγία του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό εξήγησε μέσω της Sportday ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» τόνισε παράλληλα ότι στα χαρτιά που προσκόμισε ο Τζίγκερ υπήρχαν άλλα γραφόμενα από τα συμφωνηθέντα. Ετοιμάζει προτάσεις ο Γόντικας ενόψει ΔΣ. Τις εξελίξεις με Μπλάνκο περιμένουν στο «τριφύλλι».

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε χθες το ιδιωτικό συμφωνητικό που απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το οποίο θα κατέθετε τα 4 εκατ. ευρώ της χορηγίας, για να συμπληρώσει τα 9 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνήσει να βάλει στην προηγούμενη ΑΜΚ σε συνάντηση με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα. Εκφράζοντας τη δική του πλευρά επί του θέματος, ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε στην Sportday:

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπήρχε δέσμευση των μετόχων, που θα βάλουν χρήματα, να τα βάλουν άμεσα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ώστε να γίνει αύξηση. Το συγκεκριμένο έγγραφο έλεγε ότι η χορηγία των 4 εκατ. ευρώ θα μπει μέχρι το τέλος της περιόδου 2010-2011, κάτι που ήταν κόντρα στη συμφωνία».

Αναφερόμενος στα λεγόμενα του Τζίγκερ ότι δεν έβαλε τα χρήματα με την αιτιολογία πως θα χρησιμοποιούνταν για μεταγραφές και όχι για να βγει η χρονιά πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έγινε τέτοια κουβέντα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν ζήτησα ποτέ να μπουν τα χρήματα άμεσα για να τα βάλουμε για μεταγραφές».

Ετοιμάζεται ο Γόντικας


Διπλή πρόταση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ετοιμάζει ο Δημήτρης Γόντικας ενόψει του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Και στα δύο πλάνα που έχει εκπονήσει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού προβλέπονται αρκετές περικοπές, αλλά και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά την ημερομηνία που θα συγκληθεί το ΔΣ, αρχικά είχε γίνει πρόταση για τις 15 Απριλίου, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες γίνονται προσπάθειες να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Περιμένει για Μπλάνκο


Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ίσμαελ Μπλάνκο και την ανανέωσή του με την ΑΕΚ περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Αν δεν τα βρει ο Αργεντινός φορ με την «Ένωση», τότε μόνο θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, αφού υπάρχει ενδιαφέρον, ειδικά για την περίπτωση που φύγει τελικά ο Τζιμπρίλ Σισέ το καλοκαίρι. Πρόταση βέβαια δεν έχει γίνει, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει καμία κίνηση πριν γίνει το ΔΣ και προκύψει το μεταγραφικό μπάτζετ ενόψει της νέας περιόδου.

* Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει σύντομα ο μάνατζερ του Φαμπρίς Φοκομπό για να επικυρωθεί η συμφωνία απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Καμερουνέζος μέσος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται στην Παιανία.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide