Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Προλαβαίνει… στο νήμα η ΑΕΚ
Bookmark and Share
31/03/2011
ΑΕΚ

Έστω και λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν. Παρά τις διαφωνίες που προέκυψαν με ορισμένους εκ των πιστωτών, που δεν δέχτηκαν διακανονισμό των οφειλομένων και να υπογράψουν πως εξοφλήθηκαν, η διοίκηση της «Ένωσης» δεν ανησυχεί. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, ακόμη κι αν οι διαπραγματεύσεις με κάποιους χρεώστες δεν έχουν αίσιο τέλος, θα δοθούν τα απαιτούμενα χρήματα στους διαφωνούντες εντός της ημέρας και το πρόβλημα θα λυθεί.

Ένα επιπλέον ατού για την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι ουσιαστικά υπάρχει χρόνος μέχρι τις 7 Απριλίου. Η «Ένωση» έχει ενημερωθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ πως μπορεί να καταθέσει συμπληρωματικά έγγραφα και βεβαιώσεις για την τακτοποίηση των οφειλών μέχρι και την παραμονής της συνεδρίασης της ομοσπονδίας, στις 8 Απριλίου.

Η ΕΠΟ έχει στείλει έγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σε άλλους συλλόγους για την κατάθεση εγγυητικής επιστολής (που στην περίπτωση της «Ένωσης» φέρεται να φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ) θέλοντας-προφανώς-να διασφαλίσει πως οι ομάδες θα τακτοποιήσουν ως οφείλουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Πάντως από πλευράς ΑΕΚ τονίζεται πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την εξασφάλιση της άδειας και πως είναι πιθανό να μη χρειαστεί καν η κατάθεση της συγκεκριμένης επιστολής.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide