Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ναι, του τηλεφώνησα»
Bookmark and Share
31/03/2011
Νικόλας Πατέρας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα πριν και μετά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός παραδέχτηκε πως είχε ο Νικόλας Πατέρας στην πρόσφατη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Το πρώτο τηλεφώνημα, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν για να βεβαιωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του και το δεύτερο για να τον επιπλήξει γιατί-όπως ισχυρίστηκε-στο δεύτερο ημίχρονο σφύριζε 70% υπέρ του Άρη.

Σημειώνεται πως ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έβγαλε στην επιφάνεια ο Αλέξης Κούγιας ακούγεται να μιλά για τη διαιτησία του Δαλούκα στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. «Όποιος θέλει, ας κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τις 8 Σεπτεμβρίου που ορίστηκε ο Δαλούκας στο ματς Άρης-Παναθηναϊκός μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, που είναι μια μέρα μετά τον αγώνα, για να μας πουν τελικά πόσες φορές πήρε τηλέφωνο τον Δαλούκα ο Πατέρας και πόσες εμένα και τι ειπώθηκε για να λάμψει η αλήθεια», είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος κατηγορεί τον Νικόλα Πατέρα ως υποκλοπέα και πως προχώρησε σε συρραφή αποσπασμάτων στις περίφημες κασέτες.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάθεση του Γιώργου Δαλούκα στον αθλητικό εισαγγελέα, υπήρχαν «διαρροές» (που δεν διαψεύστηκαν) πως ο διαιτητής ανέφερε ότι προσεγγίστηκε από μεγαλοπαράγοντα για να ευνοήσει τον Άρη, αλλά αυτός αρνήθηκε.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide