Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Κλείνει ο φάκελος
Bookmark and Share
30/03/2011
ΠΑΟΚ

Την αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλουν να εξασφαλίσουν γρήγορα στον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτόν θα κλείσουν σήμερα το φάκελο με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει αισιοδοξία ότι είναι καλυμμένη η ομάδα από κάθε πλευρά και δεν πρόκειται να προκύψει κανένα θέμα, αν και όλα κρίνονται από τις εκτιμήσεις που θα κάνουν οι επιτελείς της επιτροπής.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάποια χρέη προς το Δημόσιο, η εκδίκαση των υποθέσεων των οποίων εκκρεμούν, ενώ και ο ισολογισμός είναι αρνητικός, κάτι που ισχύει στην πλειοψηφία των ομάδων. Μόλις εξασφαλιστεί η άδεια, αναμένεται να προσληφθεί οικονομικός διευθυντής στην ομάδα, ώστε να «τρέξει» τα πράγματα, αφού από το 2012 τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν σε ποσοστώσεις, ενώ τα έξοδα θα πρέπει να ισοσκελίζονται από με τα έσοδα.

Συμφωνία με Γκλάντμπαχ

Σε οριστική συμφωνία με την Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του Χρήστου Κωστικίδη ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Γερμανοί θα εξασφαλίσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης, με τον 18χρονο ομογενή να έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

«Έχει καλύτερη υποδομή από τα άλλα παιδιά. Αν βελτιώσει τεχνική και ταχύτητα, σίγουρα μπορεί να παίξει και στην πρώτη ομάδα» υποστήριξε ο Νίκος Κολομπούρδας, ο οποίος έχει παρακολουθήσει των Κωστικίδη με τη φανέλα της Βούπερταλ, όπου αγωνίζεται φέτος ως δανεικός.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΠΑΟΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide