Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Περιμένουν το επόμενο...
Bookmark and Share
30/03/2011
Παναθηναϊκός

Στην επόμενη συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου θα ξεκαθαρίσει, όπως φαίνεται, το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, αφού χθες δεν υπήρξαν ουσιαστικές αποφάσεις. Σε 15 μέρες περίπου θα ξανασυνεδριάσουν οι μέτοχοι της ομάδας και αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις για τα οικονομικά θέματα του συλλόγου. Τα λένε σήμερα για Μάτος, τον οποίο θέλει στην ομάδα ο Φερέιρα.

Τις προσωπικές τους διαφορές πήγαν να λύσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, αφού επί της ουσίας δεν υπήρξε καμία απόφαση. Η επόμενη συνέλευση αναμένεται να είναι και η καθοριστική, αφού σε αυτήν θα αποφασιστεί το αν θα γίνει ΑΜΚ, αλλά και το ύψος αυτής. Πάνω, βέβαια, σε αυτό το θέμα υπάρχουν έντονες διαφορές, με τον Αδαμάντιο Πολέμη να υποστηρίζει ότι θα μπει ανάλογα με το ποσοστό του, κάτι που περιμένει να κάνουν και οι υπόλοιποι και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επιμένει πως θα συμμετέχει με το 30%.

Από τη μεριά Πολέμη μάλιστα υπάρχει μία σκέψη να αυξηθεί το ποσοστό της οικογένειας, κάτι άλλωστε που σκέφτεται να κάνει κάνουν και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Το «διαθέσιμο» ποσοστό είναι το 25% που διαθέτει ο «Τζίγκερ», για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να μοιραστεί στους υπόλοιπους μετόχους. Υπό αυτές της συνθήκες το επόμενο ΔΣ αναμένεται να είναι και το κρίσιμο, αφού θα αποφασιστούν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι πωλήσεις παικτών, η νέα οικονομική πολιτική του συλλόγου, αλλά και το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Τα λένε για Μάτος

Συνάντηση με τον Πέντρο Περέιρα, συνεργάτη του μάνατζερ του Μαρσέλο Μάτος, θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας ώστε να του μεταφέρει την επιθυμία του Παναθηναϊκού για επιστροφή του Βραζιλιάνου μέσου. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Μποταφόγκο, η οποία ωστόσο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει το συμβόλαιό του. Ο 27χρονος χαφ για να συμφωνήσει να έλθει και πάλι στην Ελλάδα θέλει νέο συμβόλαιο για τρία χρόνια (το ισχύον λήγει του χρόνου), με τις ίδιες απολαβές (700.000 ευρώ).

Στο αγωνιστικό μέρος μάλιστα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πολύ καλή γνώμη για τον Μάτος, τον οποίο θεωρεί εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει πολύ τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ταιριάζει γάντι στο 4-3-3 του Πορτογάλου. Ο τεχνικός των «πρασίνων» θέλει τον Μάτος για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Φερέιρα ήθελε τον Μάτος το 2007 στην Πόρτο, αλλά τότε ο Γιάσμινκο Βέλιτς είχε προλάβει και είχε «κλείσει» τον παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide