Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Κακή στιγμή ο πανηγυρισμός»
Bookmark and Share
18/03/2011
Σταύρος Αδαμίδης

Ως μια κακή στιγμή χαρακτήρισε τον πανηγυρισμό του που αφορούσε τον Ολυμπιακό ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνέντευξή του, τόνισε ότι η όλη υπόθεση πήρε μεγαλύτερη έκταση από όσο θα έπρεπε, ενώ ευχήθηκε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας να οδηγήσει τους εύπορους «Ενωσίτες» στην απόφαση να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM:

«Ήταν μια εσωτερική υπόθεση που διογκώθηκε για να επικαιροποιηθούν τα ζητήματα των τελευταίων ημερών. Άνθρωποι είμαστε, ήταν μια κακή στιγμή. Ξέρετε ότι τα συνθήματα δεν έχουν ποικιλία στην Ελλάδα. Ήταν μια μέρα γεμάτη έντασης για μένα. Εκδηλώθηκε η οπαδική μου ιδιότητα με αυτό τον τρόπο».

«Είμαστε ρεαλιστές αν πάρουμε το Κύπελλο θα είναι κάτι το ευχάριστο θα προσδώσει ανάταση αλλά δεν θα λύσει τα προβλήματα. Ο δρόμος είναι ανηφορικός και θα συνεχίσει να είναι. Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλά προβλήματα, προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα σε μια τάξη σε ένα συγκεκριμένο δρόμο, ό,τι κάνουμε το κάνουμε βάσει στρατηγικής, έστω κι αν διαφωνούν ορισμένοι».

«Ελπίζω η ενδεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου να φτιάξει εκτός από τους Παππά και Νοτιά, όλους του εύπορους Ενωσίτες. Ελπίζω να ενεργοποιήσει τη βάση της ΑΕΚ και γιατί όχι να φέρει νέους ενδιαφερόμενους στο προσκήνιο».

«Για να έχει αντίκρισμα η πρόκρισή μας πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο ο οποίος είναι μια πολύ σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide