Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Υπάρχει… παράγκα»
Bookmark and Share
16/03/2011
Νικόλας Πατέρας

Φωτιές… άναψε ο δικηγόρος του Νίκου Πατέρα, ο οποίος κατέθεσε σήμερα αγωγή εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Εξερχόμενος μιλώντας στην κάμερα του Mega Channel έδωσε διευκρινήσεις… «Κατέθεσα αγωγή στον Αχιλλέα Μπέο για όσα συκοφαντικά είπε εις βάρος του Νίκου Πατέρα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο και ο πελάτης μου θα κάνει ό,τι μπορεί να αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω της», κατέληξε ο κ.Ηρειώτης.

Ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αγωγή που κατέθεσε για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας του Νικολάου Πατέρα ζητά ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το ποσό αυτό, ο Νικόλαος Πατέρας προτίθεται να το δωρίσει στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Στην αγωγή που κατέθεσε ο εκπρόσωπος του Νικολάου Πατέρα επικαλείται την συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου, ενώ αναφέρεται σε συμπεριφορές, παράνομες ενασχολήσεις με τη… «νύχτα» για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Επίσης, τον κατηγορεί, ότι –σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας- προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Δαλούκα…

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Μόλις λάβει το αντίγραφο με την μήνυση που κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, θα… απαντήσει και αυτός με μήνυση για ψεύδη κατά μήνυση ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide