Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Διαδικασία εξπρές
Bookmark and Share
11/03/2011
ποδόσφαιρο

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία που διενεργεί ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Οι Σωτήρης Βοργιάς και Γιώργος Δαλούκας κατέθεσαν σήμερα στον αθλητικό εισαγγελέα, στον οποίο θα πάει την επόμενη Τετάρτη ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Τα στοιχεία ζήτησε και ο Ανδρέας Φάκος.

Ο Σωτήρης Βοργιάς βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα στις 9:30 περίπου το πρωί και κατέθετε για περισσότερη από μία ώρα, ενώ ο Γιώργος Δαλούκας έφτασε στις 10:30, με τη δική του κατάθεση να διαρκεί μιάμιση ώρα περίπου.

Κατά την αποχώρησή τους, ο μεν Βοργιάς αρκέστηκε να πει: «Είναι μυστική η προανάκριση και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Έχω ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά», ο δε Δαλούκας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Για την επόμενη Τετάρτη έχει κληθεί να καταθέσει ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων και ο Αλέξης Κούγιας.

Τα στοιχεία ζήτησε και ο Ανδρέας Φάκος

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, ζήτησε τα στοιχεία της υπόθεσης για να τα μελετήσει και να κρίνει αν στοιχειοθετείται η άσκηση πειθαρχικών διώξεων από μέρους του.

Η διαδικασία, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν δίνει τα στοιχεία πριν αυτή ολοκληρωθεί. Η ΕΠΟ θα τα ζητήσει από τον Αλέξη Κούγια και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβει ολόκληρο τον φάκελο της υπόθεσης τον αθλητικό εισαγγελέα.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide