Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Έφεση εσείς; Έφεση κι εμείς!
Bookmark and Share
02/03/2011
Ολυμπιακός

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ολυμπιακός μετά από την έφεση που κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιδρώντας καταθέτουν κι αυτοί έφεση με την οποία στρέφονται κατά αυτής του Εισαγγελέα.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη είναι μεμονωμένα περιστατικά και έτσι ζητούν την μείωση της ποινής. Θυμίζουμε πως η αρχική ποινή είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τα γεγονότα εκτεταμένα, ενώ χθες ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας υποστηρίζει με την έφεσή του ότι πρόκειται για ευρείας κλίμακας επεισόδια. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν συμφωνούν με κανέναν από τους δύο χαρακτηρισμούς και υποστηρίζουν ότι τα επεισόδια είναι μεμονωμένα.

Ως συνέχεια αυτής της κίνησης οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης, στηριζόμενοι στην χρονική στιγμή που έμαθαν την κλήση τους σε απολογία.

Συγκεκριμένα, στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι την ενέργεια του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα την έμαθαν καθυστερημένα, δηλαδή, το αργά το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, αυτό έγινε πρώτα από ιστοσελίδες που ανήρτησαν την συγκεκριμένη είδηση.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος έτσι ώστε να εξεταστούν λεπτομερώς όσα καταλογίζει ο Εισαγγελέας και να καταστρωθεί η καλύτερη δυνατή υπερασπιστική γραμμή.

Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 16.00.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide