Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ξανά στο σκαμνί ο Ολυμπιακός!
Bookmark and Share
01/03/2011
Ολυμπιακός

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης.

Αν αυτή γίνει δεκτή, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα θα τιμωρηθούν με μία επιπλέον αγωνιστική και θα παίξουν χωρίς κόσμο όχι μόνο στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη, όσο και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου.

Πρόκειται ουσιαστικά για επανεξέταση της υπόθεσης. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε χαρακτηρίσει στη δίωξή του τα επεισόδια ευρείας έκτασης (κάτι που συνεπάγεται ποινή δύο αγωνιστικών), αλλά η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τα χαρακτήρισε εκτεταμένα και τιμώρησε τους Πειραιώτες με μία αγωνιστική.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ειδικά από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έκανε έφεση για καμία από τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν για το ντέρμπι (σε ΠΑΕ, Τοροσίδη και Μητρόπουλο). Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ είχε κατηγορήσει ευθέως τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα επειδή δεν άσκησε δίωξη σε βάρος παικτών του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά τους μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας διατηρεί το δικαίωμα να ασκεί εφέσεις για αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide