Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Επιβαρυντική και για τους «πράσινους»
Bookmark and Share
22/02/2011
Παναθηναϊκός

Επιβαρυντική πέραν για τον Ολυμπιακό και για κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση της αστυνομίας για τα έκτροπα του ντέρμπι των «αιωνίων». Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταγραφεί πως οι Γκοβού και Καντέ χτύπησαν εισβολείς οπαδούς, ενώ οι Λέτο, Τζόρβας, Καραγκούνης και Νίνης πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια στα αποδυτήρια. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει το επίσημο «κατηγορητήριο», αλλά παρουσιάζεται αισιόδοξη πως δεν θα υπάρξουν τιμωρίες των παικτών της, καθώς θα επικαλεστούν πως ενήργησαν σε αυτοάμυνα.

Προστασία σε παίκτες

Συνοδεία σωματοφυλάκων θα έχουν πριν και μετά από κάθε προπόνηση τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, στους Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρη Νίνη τοποθετήθηκαν από την ΠΑΕ άνδρες ασφάλειας, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν τη σωματική τους ακεραιότητα, αφού υπάρχει φόβος για επίθεση από αγνώστους και αντίποινα μετά τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη.

«Μόνο τότε θα κάνουμε διάλογο…»


«Δεν κάνουμε διάλογο με τον Μαρινάκη. Για δύο μέρες έκανε το άσπρο μαύρο», ήταν η απάντηση των μελών του ΔΣ στην πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη προς συζήτηση. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θα δεχτούν τη συγγνώμη του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός μόνο σε περίπτωση που δεχτεί να επαναληφθεί το παιχνίδι χωρίς κόσμο, κάτι που βέβαια δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Σχηματίζει μέτωπο


Επαφές με άλλες ΠΑΕ που θα στηρίξουν την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Παρασκευή έχει αρχίσει ο Παναθηναϊκός. Ήδη λέγεται πως δέκα ίσως και περισσότεροι σύλλογοι θα ταχθούν στο πλευρό των «πρασίνων» στηρίζοντας την πρόταση μομφής, ενώ απαιτούνται 12-13 ψήφοι για να καθαιρεθεί ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής.

Δύσκολα θα επέμβει η UEFA


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήδη σχηματίζουν φάκελο με βίντεο, φωτογραφίες και δημοσιεύματα για τα όσα έγιναν με τη λήξη του ντέρμπι του Σαββάτου και θα τον διαβιβάσουν σε ΕΠΟ και UEFA. Πάντως είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει παρέμβαση της UEFA, η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις παραπέμπει στα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα (στην προκειμένη περίπτωση στην ΕΠΟ).

Δυναμικό «παρών»


Μορφή συλλαλητηρίου θα έχει η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Οπαδοί του Παναθηναϊκού θα συρρεύσουν μαζικά (εκτιμάται πάνω από 30 ή και 40 χιλιάδες ακόμη) για να εκδηλώσουν την αντίδρασή τους για όσα έγιναν στο ντέρμπι, αλλά και για να υποστηρίξουν την ομάδα τους που τους ικανοποίησε με την εμφάνισή τους. Ήδη σχετικά καλέσματα στον κόσμο έχουν γίνει από ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, με την υποσημείωση πως θα πρέπει να αποφευχθούν ακραίες αντιδράσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide