Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Να ξέρω τι λεφτά έχουμε»
Bookmark and Share
14/02/2011
Παναθηναϊκός

Να γνωρίζει από τώρα πόσα χρήματα θα έχει στη διάθεσή του για την επόμενη σεζόν, έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος κάλεσε τους μετόχους του συλλόγου να συμμετάσχουν οικονομικά ανάλογα με τα ποσοστά τους. «Να τα δώσουμε όλα στο Καραϊσκάκη» έλεγαν οι «πράσινοι» μετά τη νίκη με σκορ 3-1 επί της ΑΕΚ.

Τη διάθεση να μπει πρόεδρος την έχει, αλλά θέλει πριν γίνει αυτός να ξέρει ακριβώς που βαδίζει. Για τον λόγο αυτό, ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε για άλλη μια φορά ότι στην ομάδα πρέπει να πέσουν χρήματα από τους μετόχους της. Το ποσό μάλιστα που θα μπει στα ταμεία ενόψει της επόμενης περιόδου θα πρέπει να καθοριστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίος έχει προγραμματιστεί για μετά το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

«Θα έχουμε Δ.Σ. πολύ σύντομα για να συζητήσουμε σημαντικά θέματα για το μέλλον. Είναι επίσης το οικονομικό. Θα παροτρύνω όλους τους μετόχους ο καθένας να συμβάλει με το ποσοστό του. Πρέπει να μπουν λεφτά στην ομάδα κι αυτό πρέπει να γίνει σύντομα, σε κάνα μήνα, για να ξέρουμε τι έχουμε, να κάνουμε τον σωστό προγραμματισμό, με χρόνο, με μεθοδικότητα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλήσουμε τίποτα, δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος, για να έχουμε μια ομάδα σαν την τωρινή και ακόμα καλύτερη».

Ερωτηθείς για την ανάληψη της προεδρίας απάντησε: «Θα 'μαι μαζί με την ομάδα. Από την ημέρα που αναλάβαμε ως διοικούσα επιτροπή έχουμε καλά αποτελέσματα, ενώ παίζει και καλά ο Παναθηναϊκός. Μην πειράζουμε τα καλώς κείμενα. Το Δ.Σ. θα γίνει μετά το Καραϊσκάκη. Εγώ για να έχω οποιαδήποτε ανάμειξη θέλω να ξέρω τι λεφτά έχουμε στο ταμείο. Τα χρόνια τα παλιά ο κ. Πατέρας ήταν εξαιρετικός, πήρε το νταμπλ, μας ανέβασε ξανά έπειτα από τόσα χρόνια, αλλά είχε και πολλά χρήματα. Τώρα αυτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να κάνουμε ολόσωστες κινήσεις και δεν έχουμε περιθώρια λάθους».

Αναφερόμενος στο ποσό που χρειάζεται πρόσθεσε: «Τα ξέρετε τα νούμερα, τόσα (σ.σ. 10 εκατομμύρια ευρώ) και περισσότερα ίσως. Μια ομάδα που έχει πενήντα εκατομμύρια έξοδα τι να τα κάνει; Θα φύγουν αμέσως».

Ενώ για τις περιπτώσεις Βύντρα και Φερέιρα συμπλήρωσε: «Έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει τις προτάσεις που θα κάνουμε στον Βύντρα. Προσωπικά θέλω να τελειώσουμε το οικονομικό θέμα, γιατί προτιμώ να κάνω τα πράγματα με μεθοδικότητα. Θέλω να ξέρω πρώτα τι μου γίνεται και μετά όλα τα άλλα. Δεν είναι μόνο ο Βύντρα, είναι και οι παίκτες που θέλουμε να πάρουμε και αυτοί που ενδεχομένως θα πουληθούν.

Ο προπονητής είναι σημαντικός άνθρωπος και θέλει χρόνο, είναι η γλώσσα, ήρθε σε άλλο κράτος, σκεφτείτε ένας Έλληνας να πάει στη μέση της περιόδου στην Πορτογαλία και να μην ξέρει τίποτα. Η παραμονή του δεν είναι κάτι που με απασχολεί, είναι νωρίς για να το συζητάμε».

«Να τα δώσουμε όλα στο Καραϊσκάκη»

Πανηγύρια …περιορισμένης έκτασης έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη με σκορ 3-1 επί της ΑΕΚ, αφού ακολουθεί το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν να κρατηθούν οι τόνοι χαμηλά και να διατηρηθούν τα πόδια στο έδαφος. «Ένα ματς είναι πλέον, πάμε να τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει» έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες για τον επόμενο αγώνα, δείχνοντας πως θέλουν πολύ τη νίκη.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο ο Μαρίνος κρίνεται αμφίβολος, όπως υποστήριζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αφού έχει υποστεί μια διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Οι υπόλοιποι απόντες (Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Νίνης), αλλά και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και μέχρι την Τρίτη θα αποφασιστεί ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς θα χάσει.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide