Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Πόρτα» από Μανόλο
Bookmark and Share
11/02/2011
ΑΕΚ

Πρόταση της Ράσινγκ Σανταντέρ απέρριψε ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μπορεί να έχει απογοητευτεί από ορισμένες καταστάσεις που βλέπει στον «Δικέφαλο», αλλά δεν έχει τάσεις φυγής, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ο ίδιος ο Χιμένεθ σε ομιλία του προς τους παίκτες είχε πει χαρακτηριστικά: «έμεινα εδώ για να παλέψουμε ως το τέλος» και για αυτό απέρριψε την πρόταση της Σανταντέρ, η οποία πρόσφερε μια σειρά από θετικά για τον Μανόλο στα οποία δύσκολα θα έλεγε όχι. Ο Ισπανός θα είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην πατρίδα του, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κοντά στα δικά του πρόσωπα και σε μία ομάδα που θα του έδινε εντελώς διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

Πριν από λίγο καιρό η Σανταντέρ πέρασε στα χέρια του Ινδού επιχειρηματία Αχσάν Αλί Σιέντ, ο οποίος φέρεται έτοιμος να «σπρώξει» πολύ χρήμα το καλοκαίρι για την ομάδα. Τελικά ο Μανόλο έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και η Σανταντέρ αντικατέστησε τον Μιγκέλ Ανχελ Πορτουγάλ με τον Μαρθελίνο Τοράλ, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί για την ΑΕΚ όταν η «Ενωση» βρισκόταν σε αναζήτηση του διαδόχου του Μπάγεβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide