Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δεν θα πας πουθενά
Bookmark and Share
28/01/2011
Παναθηναϊκός

Πρώτο μέλημά της έχει κάνει η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί εντός των ημερών ώστε να μιλήσουν με αριθμούς και να τελειώσουν την υπόθεση. Τον άλλον μήνα κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Ενεργοποιείται για Μπλάνκο, Ντουγκλάο, Αμπντούν, Καραγκούνη ενόψει καλοκαιριού το «τριφύλλι».

Η επιθυμία να παραμείνει «πράσινος» ο Λουκάς Βύντρα είναι δεδομένη, κάτι στο οποίο υπάρχει ομοφωνία από τους Γόντικα, Πολέμη, Νίκα και Βεκρή. Η πρώτες επαφές που έγιναν με τον Έλληνα αμυντικό ήταν περισσότερο αναγνωριστικές, αλλά πλέον θα κάτσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές και θα μιλήσουν με ποσά. Βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του ο Βύντρα λαμβάνει 450.000 ευρώ ετησίως και από την πλευρά του Παναθηναϊκού φέρονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν τις συζητήσεις από τις 500.000 ευρώ, συν τα όποια μπόνους. Ο μπακ του «τριφυλλιού» από την άλλη, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, θα ζητήσει μια καλή αύξηση, με τα ποσά που ακούγονται να είναι από 700.000 έως 800.000 ευρώ.

Βάσει του φορολογικού συστήματος που ισχύει πλέον είναι πολύ δύσκολο να πάρει αυτά τα ποσά, αλλά η καλή θέληση για συνέχεια της συνεργασίας τους και από τις δύο πλευρές, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η «χρυσή» τομή είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία από το φιλολογικό ενδιαφέρον άλλων ομάδων (ΠΑΟΚ, Λάτσιο), αφού δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Τον άλλο μήνα το Δ.Σ.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19 Φεβρουαρίου) θα περιμένουν στον Παναθηναϊκό πριν διεξαχθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, από το οποίο θα προκύψει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει καλοκαιριού και θα διευθετηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχουν κριθεί πολλά, κατά πάσα πιθανότητα, για το υπόλοιπο της σεζόν. Το «φλέγον» θέμα δεν είναι άλλο από το μεταγραφικό, αφού οι «πράσινοι» θέλουν κινηθούν νωρίς για να «κλείσουν» κάποιους συγκεκριμένους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, πριν είναι πολύ αργά.

Οι στόχοι είναι ήδη γνωστοί, με τους Ντουγκλάο, Αμπντούν από την Καβάλα και τον Μπλάνκο από την ΑΕΚ να έχουν σειρά προτεραιότητας. Για τον Αργεντινό επιθετικό μάλιστα έχει γίνει ήδη μια διερευνητική επαφή, χωρίς να έχει κατατεθεί παρόλ’ αυτά πρόταση. Οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ξεπερνούν τις 700.000, ποσό αρκετά ικανοποιητικό για έναν παίκτη της αξίας του. Από εκεί και πέρα ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού έχει ανέβει ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου, για τον οποίον υπάρχουν εξαιρετικές συστάσεις και θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του το καλοκαίρι. 


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide