Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Γιοβάνοβιτς για καλοκαίρι
Bookmark and Share
28/01/2011
Ολυμπιακός

Στο «ψυγείο» μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, το θέμα με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Η Λίβερπουλ δεν τον πουλάει προς το παρόν, αλλά τον διαθέτει μόνο προς δανεισμό, κάτι που δεν ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προτίθενται να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι και τότε να επαναφέρουν το θέμα, μιλώντας όμως πάνω σε νέα βάση και διαφορετικές οικονομικές συγκυρίες.

Οι απαιτήσεις των «κόκκινων» κυμαίνονται στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται μεγάλο από τους Πειραιώτες, βασιζόμενοι κυρίως στο γεγονός ότι οι Άγγλοι ζητούν τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ενώ δεν βρίσκεται και στα πλάνα της ομάδας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το θέμα των ετήσιων απολαβών του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος λαμβάνει 3 εκατομμύρια ευρώ από τη Λίβερπουλ, ποσό που και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να πάρει πλέον σε άλλη ομάδα, ειδικά στην Ελλάδα.

Από Φεβρουάριο οι υπόλοιποι


Στάση αναμονής πρόκειται να κρατήσουν από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει καλοκαιριού, πάει για τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Στην περίπτωση του Οτσόα περιμένουν να δουν τι θα κάνει με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, με τα δημοσιεύματα του Μεξικού να κάνουν λόγο πως η Αμέρικα βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που δεν τα βρουν. Όσον αφορά τον Ματίας Ντεγκρά, μπορεί να γίνουν κινήσεις για την απόκτησή του στις αρχές του επόμενου μήνα, να και από τη στιγμή που δεν επείγει κάτι ίσως μετατεθεί για λίγο αργότερα.

Αναφορικά με τον Κάρλος Σάντσες, θα μεταβεί στην Γαλλία άνθρωπος του Ολυμπιακού για να δει τον παίκτη να αγωνίζεται, κάτι που θα επαναληφθεί στο μέλλον. Η επιθυμία για την απόκτησή του είναι δεδομένη και θα γίνει σίγουρα πρόταση στη Βαλενσιέν το καλοκαίρι, αφού τον Ιανουάριο δεν τον έδινε. Στου Ρέντη μάλιστα έχει προταθεί και ο συμπαίκτης του Κολομβιανού μέσου, Πενετό, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Οι Έλληνες


Τα πάντα στην περίπτωση του Φορτούνη θα κριθούν από τις απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης, κάτι βέβαια που ισχύει και για όλους του άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, οι προσφορές θα είναι κοντά στις 400.000 με 500.000 ευρώ, ενώ ανάλογα με την περίπτωση ίσως υπάρχει μια μικρή αύξηση. Πλην του παίκτη των Αρκάδων, πιο κοντά θεωρείται η περίπτωση του Ανάκογλου, με τους Γεωργιάδη και Τάτο να ακολουθούν. 


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide