Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στο Μιλάνο για μεταγραφή Αδαμίδης-Γκρέταρσον!
Bookmark and Share
10/01/2011
ΑΕΚ

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρίσκονται -σύμφωνα με πληροφορίες- οι Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον!

Αργά, το βράδυ της Κυριακής και λίγες ώρες μετά τη νίκη της Ένωσης στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού (3-1) -ματς από το οποίο απουσίαζε, για πρώτη φορά φέτος, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου»- κυκλοφόρησε το παραπάνω σενάριο, για μεταγραφικό ταξίδι του Αδαμίδη στην πόλη του ιταλικού Βορρά.

Το ταξίδι, λοιπόν, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ έχει να κάνει, όπως όλα δείχνουν, με μεταγραφική υπόθεση της ΑΕΚ.

Έτσι, μετά τη χθεσινή νίκη -και την… μπόλικη ηρεμία που έφερε αυτή- η ΑΕΚ φαίνεται να στρέφεται στη μεταγραφική ενίσχυσή της.

Από την εγχώρια αγορά, πρωταρχικός στόχος φέρεται να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται ψηλά στη «λίστα» των ανθρώπων του «Δικεφάλου» -και του Μανόλο Χιμένεθ- και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Στην Αθήνα, εξάλλου, βρίσκεται και ο νεαρός Ισλανδός Γιον Φιόλουσον για να δοκιμαστεί από το Μανόλο Χιμένεθ και αν πείσει τον Ισπανό τεχνικό, τότε θα αποκτηθεί.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκροτήματος χώρας του και αποτελεί εισήγηση του Γκρέταρσον.Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide