Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Οι πρώτοι δύο
Bookmark and Share
03/01/2011
Αρης

Στη Θεσσαλονίκη φτάνει τη Δευτέρα για λογαριασμό του Άρη ο Πορτίγια έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους», ενώ το αργότερο μέχρι αύριο θα στείλει υπογεγραμμένο το δικό του ο Εντού. «Ψάχνεται» και για αριστερό χαφ ο Κούπερ.

Η επίσημη «πρώτη» της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκει τον Άρη πολύ κοντά στην πραγματοποίηση όχι μιας, αλλά δύο προσθηκών στο ρόστερ.
Ο Κριστιάν Πορτίγια φτάνει στη Θεσσαλονίκη και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει για έξι μήνες, με οψιόν ανανέωσης δύο ακόμη χρόνων.

Ο Άρης δεν σταματά στον πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ Χιχόν, αφού το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να στείλει μέσω φαξ υπογεγραμμένο και το δικό του συμβόλαιο ο Εντού. Η συμφωνία προβλέπει πως ο Βραζιλιάνος θα λάβει 200.000 ευρώ με το καλοκαίρι και σε περίπτωση ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, θα πάρει άλλες 500.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που να αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι αποδεσμεύσεις, με τον Ναφτί να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags Αρης
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide