Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Βεκρής, Πολέμης και μεταγραφές!
Bookmark and Share
23/12/2010
Παναθηναϊκός

Το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα καθώς από αυτό θα κριθεί το «ποιος» θα αναλάβει τον προεδρικό θώκο και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Τζόνι Βεκρής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που θα αναλάβει ένα ρόλο υπηρεσιακού προέδρου και να τρέξει την ομάδα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου. Τότε, υπολογίζεται ότι θα οριστεί η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οποία θα κριθούν πολλά για τις μετοχική σύστασή της.

Ο κ.Βεκρής χθες μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ και ξεκαθάρισε ότι η κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια υπερβολή.

Εκτός από τον Τζόνι Βεκρή, εδώ και ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα του Αδαμάντιου Πολέμη για να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Αν και αρχικά ο ίδιος είχε φανεί ότι δεν ενδιαφέρεται -λόγω έλλειψης χρόνου- για το πόστο αυτό, χθες δεν ήταν κατηγορηματικός. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Είμαι 50-50», ήταν τα λόγια του κ.Πολέμη.

Ο κ.Πολέμης χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ και –σύμφωνα με πληροφορίες- τις τελευταίες ημέρες δέχεται πιέσεις για να απαντήσει θετικά και να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.

Οι μεταγραφές…
Έτοιμοι να βάλουν μπροστά το μεταγραφικό πλάνο είναι οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση χθες το πρωί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην οποία, ξεκαθάρισαν τη λίστα που έχει συσταθεί για τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Πλέον περιμένουν το απογευματινό κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ για να ληφθεί η απόφαση για τον νέο πρόεδρο και με την έγκρισή του να αρχίσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide