Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τα «βρόντηξε» ο Βγενόπουλος!
Bookmark and Share
20/12/2010
Παναθηναϊκός

Τέλος στη σχέση του με τον Παναθηναϊκό, έβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος που ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.

«Το σκηνικό για ενότητα και συσπείρωση που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον. Δεν προτίθεμαι να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά, θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η θέση του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος με χθεσινή του δήλωση ζήτησε ενότητα μεταξύ διοίκησης, ομάδας και φιλάθλων, αλλά και το τι θα κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Η δήλωση:


«Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον».

Φόβοι για διοικητικό αδιέξοδο


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κίνηση Βγενόπουλου έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα αβάσταχτο βάρος στα διοικητικά, την ώρα που και αγωνιστικά η ομάδα προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο.

Ήδη από την Κυριακή, πριν ακόμη και την δήλωση περί αποχώρησης του Νικόλα Πατέρα, οι πληροφορίες του Τάσου Νικολογιάννη και του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 έκαναν λόγο για την πρόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου να κάνει πίσω, μια κίνηση μάλιστα που από ότι φαίνεται δεν σχετίζεται με την απόφαση του προέδρου των «πρασίνων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε προγραμματιστεί για σήμερα ραντεβού του Νικόλα Πατέρα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλου. Μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε περιπέτειες, αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη κατέχει ακόμη το 53% των μετοχών και είναι δεδομένη η πρόθεσή της να διατηρήσει μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό και ουσιαστικά να μην έχει ενεργό ρόλο στη διοίκηση και τις αποφάσεις στην ομάδα. Όμως διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει στον ορίζοντα με δεδομένη την άρνηση όλων των εμπλεκομένων στο πολυμετοχικό σχήμα να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις τύχες -και φυσικά τις υποχρεώσεις- του συλλόγου.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide