Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Οριστικά νυστέρι
Bookmark and Share
16/12/2010
Ολυμπιακός

Κακά είναι τα μαντάτα στον Ολυμπιακό για τον Ντουντού. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση είναι οριστική, πλέον… Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ντουντού παραπονιόταν για πόνους στο γόνατο. Κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Από αυτές διαπιστώθηκε ότι οι πόνοι οφείλονται σε ρήξη μηνίσκου που έχει υποστεί.
Αρχικά, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν είχε αποφασίσει εάν θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα ο Ντουντού. Και αυτό γιατί υπήρχε η πιθανότητα να είναι προτιμότερο, ο παίκτης να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Η απόφαση θα την λάμβαναν από τις επόμενες προπονήσεις και το «πως» θα ένιωθε το πόδι του σε αυτές. Η κατάσταση δεν άλλαξε, ο Ντουντού δεν ένιωσε καλύτερα το πόδι του και έτσι αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο –και ποιο σίγουρο κατά κάποιους- να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Το άλλο ζήτημα που τέθηκε είναι που θα γίνει η εγχείρηση. Ο παίκτης ζήτησε από τους υπεύθυνους να πάει στη Βραζιλία για να υποβληθεί εκεί από δικό του γιατρό στο «νυστέρι» κάτι που έγινε αποδεκτό. Έτσι τις επόμενες ημέρες ο Ντουντού αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του, για να κάνει την εγχείρηση. Το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης, θα γίνει γνωστό μετά από την εγχείρηση.

Τα «είπαν» Βαλβέρδε – Κοβάσεβιτς
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό για την περίοδο του Ιανουαρίου… πηγαίνει ρολόι. Όπως αναμενόταν χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε συναντήθηκε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και συζήτησαν για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Οι δύο άνδρες αφού ανέλυσαν τα δεδομένα και η απόφαση που λήφθηκε είναι οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη σε στιλ… Ιμπαγάσα που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην επίθεση.

Κάτι τέτοιο είχε προσδιορίσει και ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας προ ημερών στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6.

Η επιλογή αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε ίσως να προβλημάτισε αρκετούς καθώς η εντύπωση που υπήρχε είναι ότι υπάρχουν κενά στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στο ανασταλτικό τομέα. Όμως, ο Ισπανός φαίνεται να είναι αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού όταν ο Ιμπαγάσα απουσιάζει από την 11άδα. Εκεί ο Βαλβέρδε έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα «βραχυκυκλώνει» και έτσι αποφασίστηκε να πέσει εκεί το βάρος για την ενίσχυση.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide