Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ένας νεότερος Ιμπαγάσα…»
Bookmark and Share
14/12/2010
Γιάννης Μώραλης

Επιβεβαίωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, την απόφαση να ενισχυθεί η ομάδα με έναν παραγωγικό μέσο, αλλά και να μην υπάρξει αποχώρηση παίκτη από το υπάρχον ρόστερ. «Θέλουμε έναν νεότερο Ιμπαγάσα», τόνισε. «Δεν παραχωρείται κανένας παίκτης με τις υπάρχουσες συνθήκες», πρόσθεσε. «Θα γεμίζαμε και το ΟΑΚΑ», ανέφερε για τον αποψινό αγώνα κατά της φτώχειας.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την απόφαση για μεταγραφή μέσου: «Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Βαλβέρδε δεν συζήτησαν για πολλές μεταγραφές. Ταυτίστηκαν οι απόψεις ότι έχουμε ικανό ρόστερ, ότι παίζουμε ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ειδικά στο «Καραϊσκάκη», αλλά επειδή έχουμε κάποια προβλήματα συζητήθηκε να διερευνήσουμε την αγορά ώστε να αποκτήσουμε έναν παραγωγικό χαφ. Έναν αν θέλετε, έναν νεότερο Ιμπαγάσα, που ενδεχομένως να μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Με τη συμβολή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έχει αυτό το ρόλο, θα διερευνήσουμε την αγορά, θα δούμε τις δεκάδες προτάσεις που έχουμε και θα αποφασίσουμε. Υπάρχει περιθώριο, καθώς οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Ιανουαρίου. Δεν στοχεύουμε βέβαια να κάνουμε μεταγραφή την τελευταία ημέρα, αλλά υπάρχει χρόνος. Αυτή τη στιγμή προέχει να διατηρηθούμε στην κορυφή κερδίζοντας τη Λάρισα, να κερδίσουμε στην Τρίπολη και να προκριθούμε στο Κύπελλο. Στη συνέχεια έχουμε όλο το χρόνο και την ηρεμία να ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά».

-το αν η προσθήκη θα είναι παίκτης ενδεκάδας: «Κάθε παίκτης που αποκτούμε είναι με την προοπτική να αγωνιστεί στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής θα κρίνει αν μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους παίκτες που είναι βασικοί και είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές».

-το αν εξετάζονται και παίκτες από την Ελλάδα: «Μιλάμε για όλες τις αγορές. Και για την ελληνική».

-το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών το χειμώνα: «Αυτή τη στιγμή δεν παραχωρείται κανένας παίκτης. Αυτά όμως ισχύουν για τις 14 Δεκεμβρίου, που μιλάμε τώρα. Ελπίζω να μην υπάρξουν διάφορες παράμετροι κι έκτακτα περιστατικά που θα διαφοροποιήσουν την τακτική μας».

-την «κίνηση» των εισιτηρίων για τον αγώνα κατά της φτώχειας: «Η προπώληση πήγαινε από την αρχή καλά και δεν είχαμε άγχος. Έχουν απομείνει περίπου 1.000 εισιτήρια. Νομίζω πως και σε μεγαλύτερο γήπεδο να γινόταν το ματς, θα γέμιζε. Εμείς οι Έλληνες μπορεί να υστερούμε σε κάποια πράγματα, αλλά σε τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθάμε πάντα τους συνανθρώπους μας. Ακόμη και στο ΟΑΚΑ να γινόταν ο αγώνας, θα γέμιζε το γήπεδο. Έχουμε πουλήσει γύρω στις 30.000 εισιτήρια και το μόνο που φοβόμαστε είναι μήπως κάποιοι που αγόρασαν εισιτήρια δεν μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο, ειδικά με την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όταν κηρύχτηκε πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη, αλλάξαμε το παιχνίδι σε Τρίτη, αλλά τώρα υπάρχει πρόβλημα με τη μετάβαση του κόσμου στο γήπεδο. Κάναμε κάποιες προσπάθειες, μισθώσαμε πούλμαν και συμφωνήσαμε με το ΣΕΦ για να ανοίξει το πάρκινγκ του γηπέδου».

-το τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα: «Ο κόσμος θα δει νωρίτερα ένα παιχνίδι Νέων και θα ακολουθήσει ο αγώνας στον οποίο θα συμμετέχουν περίπου 45 ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Σίγουρα τον κόσμο ελκύει η παρουσία του Ρονάλντο και του Ζιντάν, αλλά τουλάχιστον ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει πολύ να δει αγωνιζόμενους και πάλι παίκτες όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς, ο Γεωργάτος και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν αποκλείεται, τώρα που έρχεται η μεταγραφική περίοδος και υπάρχει η οικονομική κρίση, να κοιτάξουμε μήπως αποκτήσουμε κάποιον από αυτούς (γέλια)».

-την κατανομή των εσόδων του αγώνα: «Το σύνολο όλων των εσόδων μπαίνει σε έναν κουμπαρά, αφαιρούνται τα έξοδα του αγώνα και από τα υπόλοιπα το μεγαλύτερο ποσοστό δίνεται στους σεισμοπαθείς του Πακιστάν και τους πλημμυροπαθείς από την Αϊτή, αλλά και το ίδρυμα «Αργώ» στον Πειραιά».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide