Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Κάθε μέρα πιο κοντά
Bookmark and Share
10/12/2010
ΑΕΚ

Όλο και καλύτερος παρουσιάζεται ο Πίτερ Λουσέν στις προπονήσεις της ΑΕΚ, ικανοποιώντας τον Μανόλο Χιμένεθ. Το Σάββατο αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση για τον παίκτη ο τεχνικός της «Ένωσης». Σε καλό κλίμα, αλλά χωρίς συμφωνία η πρώτη επαφή με Μανωλά.

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο Πίτερ Λουσέν τις λίγες ημέρες που προπονείται με την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Γάλλος μέσος δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία κι έχει αφήσει θετικότατη εικόνα στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ωστόσο δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του. Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και το Σάββατο για να δει τον παίκτη περισσότερο, αν και βάσει τν όλων όσων έχει δει η εισήγησή του μάλλον θα είναι θετική για την παραμονή του. Καταλυτικό ρόλο βέβαια θα παίξουν οι ιατρικές εξετάσεις του Λουσέν, οι οποίες μόνον αν βγουν «καθαρές» θα υπάρξει συνέχεια στην περίπτωσή του, αφού ας μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από σοβαρότατο τραυματισμό.

Ο Ντίνο Ντρπιτς, από την άλλη, δοκιμάστηκε για πρώτη μέρα και έδειξε κι αυτός κάποια καλά στοιχεία, αγωνιζόμενος μάλιστα με την ομάδα των βασικών, δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα. Ο Κροάτης θα κριθεί λίγο αργότερα από τον Λουσέν, όπως είναι φυσικό, αλλά στην περίπτωσή του δεν παίζουν σημαντικό ρόλο τα ιατρικά, αλλά τα προσωπικά, λόγω του βεβαρημένου εξωγηπεδικού παρελθόντος του.

Μανωλάς και Μανωλάς

Ανταμοιβή για τις εμφανίσεις του αναμένεται να πάρει ο Κώστας Μανωλάς από την ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός είναι από τους λιγότερο καλοπληρωμένους στην ομάδα και γι’ αυτό η «Ένωση» θέλει να του κάνει επέκταση συμβολαίου με καλύτερους οικονομικούς όρους. Ο μπακ του «Δικεφάλου» ωστόσο στην πρώτη του συνάντηση με τον Στέλιο Αδαμίδη, παρουσία του θείου του Στέλιου Μανωλά, δεν τα βρήκε μαζί του με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το διάλογό του για κάποια άλλη στιγμή. Εκτός βέβαια από τις αποδοχές, η ΑΕΚ θέλει να αυξήσει και τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, αφού θεωρείται πλέον βασικός και αναντικατάστατος.

Νέο πρόστιμο… τραπέζι

Νέο χαράτσι επέβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ σε παίκτες της ΑΕΚ. Καφές, Λαγός και Τζεμπούρ βρέθηκα υπέρβαροι στη ζυγαριά του Ισπανού, ο οποίος δεν τους λυπήθηκε και πλέον θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Λεονάρντο, ο οποίος χρωστάει πρόστιμο 500 ευρώ επειδή δεν πήγε στο «Ιατρικό Κέντρο» για θεραπεία, θα ξοφλήσουν τα χρέη τους πληρώνοντας το φαγητό στην έξοδο σύσσωμης της ομάδας.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide