Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Για την ιστορία και την τιμή του
Bookmark and Share
06/12/2010
Παναθηναϊκός

Όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός, ακόμη και σε ματς χωρίς βαθμολoγικό κίνητρο, δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος. Οι «πράσινοι» πέταξαν για Δανία και μιλώντας στο αεροδρόμιο, τόνισαν ότι θα παίξουν κόντρα στην Κοπεγχάγη με στόχο να προφυλάξουν την ιστορία και την τιμή της ομάδας. Τέλος στη μετραγραφολογία έβαλε ο Κώστας Αντωνίου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ζεσουάλντο Φερέιρα, αρκέστηκε να πει: «Πάμε για τη νίκη», ενώ ο Λουΐς Γκαρσία πρόσθεσε: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, τόνισε: «Πάμε να προφυλάξουμε το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Πρέπει να μπει ένα τέλος στη μεταγραφολογία γιατί δεν κάνει καλό, αλλά κακό στην ομάδα», ενώ αναφερόμενος στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Δανία (στο -5 είναι η θερμοκρασία) αρκέστηκε να πει: «Ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες».

Δηλώσεις έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έδειξε επίσης αποφασισμένος να μην επιτρέψει να καταγραφεί αρνητικό ρεκόρ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού.

«Θα παίξουμε για την τιμή μας στην Κοπεγχάγη. Είμαι απογοητευμένος από την παρουσία μας στο Champions League. Είναι η χειρότερη χρονιά μου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάποιοι είχαν αμφιβολίες για μας, αλλά είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μέσου.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide