Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Προβληματισμός πριν το deal
Bookmark and Share
26/11/2010
Παναθηναϊκός

Πλησιάζει το κρίσιμο ραντεβού Πατέρα-Βγενόπουλου-Βαρδινογιάννη με θέμα τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έλλειμμα που τρομάζει δείχνει το πόρισμα της Grand Thorton, αύξηση Μ.Κ η λύση. Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκοβού.

«Σκιές» πάνω από μια μέχρι πριν λίγο καιρό δεδομένη συμφωνία μεταβίβασης μετοχών, έρχεται να ρίξει το πόρισμα τιυ οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει έλλειμμα που ίσως ξεπερνά ακόμη και τα 90 εκατ. ευρώ, γεγονός που δημιουργεί νέες ισορροπίες.

Το έλλειμμα θα πρέπει να καλυφθεί μέσω αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου είτε από τους ήδη υπάρχοντες μετόχους είτε με την είσοδο και νέων. Πιθανό να υπάρξει ραντεβού ακόμη και σήμερα, πιθανότατα θα παραβρεθεί ο Βαγγέλης Σάμαράς για να τους ενημερώσει και για το γηπεδικό.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ του Γκοβού και όπως δήλωσε στη «SportDay», ίσως την Παρασκευή να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Γάλλου ποδοσφαιριστή και να λυθεί το συμβόλαιό του και στη συνέχεια οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτηση του Πέτσκο από τη Λεζ Πόζναν.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide