Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αχ, αυτή η νοοτροπία…
Bookmark and Share
24/11/2010
ΑΕΚ

«Είναι θέμα νοοτροπίας»… Σε αυτό συμφώνησαν οι αρχηγοί της ΑΕΚ στη συνάντηση που είχαν με τον Σταύρο Αδαμίδη με αφορμή την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από την Καβάλα.

Οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας και Παντελής Καφές παραδέχθηκαν ότι η παρουσία της ομάδας σε κάποια παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλή και δεν αποποιήθηκαν των ευθυνών τους, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες τους…

«Τα τελευταία χρόνια είναι η ίδια κατάσταση. Συμβιβαζόμαστε με την μετριότητα. Δεν μπορούμε να παλέψουμε με αυτούς που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, να διεκδικήσουμε τον τίτλο, να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε ο Παντελής Καφές και κατέληξε: «Είμαστε πάντα σε αυτό το μέτριο επίπεδο. Χρειαζόμαστε αλλαγή νοοτροπίας».

«Δεν ξέρουμε γιατί παίζουμε…», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Λυμπερόπουλου. «Αφήνουμε πάντα το πρώτο ημίχρονο να περάσει χωρίς να κάνουμε τίποτα. Σε μερικές φάσεις φαίνεται να είμαστε αδιάφοροι και περιμένουμε τους αντιπάλους χωρίς να αντιδρούμε», συνέχισε.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έμεινε, σε αυτά και συνέχισε απευθυνόμενος στον Μανόλο Χιμέμεθ. «Έχεις δίκιο. Υπάρχουν παίκτες που κρύβονται και δεν ζητούν ποτέ την μπάλα. Αν υπάρχουν παίκτες που δεν αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα, αν πιστεύεις ότι δεν δείχνουν στα παιχνίδια, ό,τι στις προπονήσεις να πάρεις τις αποφάσεις που θεωρείς απαραίτητες για να συνέλθει η ομάδα», κατέληξε.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ακόμη πιο… καυστικός. «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε στην ΑΕΚ, να καταλάβουμε σε τι ομάδα παίζουμε. Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση κι εμείς πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα. Πρέπει να το κάνουμε άμεσα. Αν δεν συνέλθουμε, οι οπαδοί θα τα βάλουν με εμάς και θα έχουν δίκιο», κατέληξε.

Δυσαρεστημένος ο Σκόκο…
Η εμφάνιση της ομάδας προβληματίζει και τον Νάτσο Σκόκο. «Από τότε που είμαι στην ΑΕΚ συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν έχουμε νικητή. Έχουμε νοοτροπία μικρής ομάδας και συμβιβαζόμαστε με την μοίρα μας εάν ένα ματς δεν πάει καλά», είπε ο Αργεντινός.

Αυτό που ανησυχούν στην Ένωση είναι αυτή η εμφάνιση της ΑΕΚ να μην επηρεάσουν τον παίκτη στο θέμα του συμβολαίου του. Στον Αργεντινό η Ένωση έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας και αναμένεται σύντομα η απάντησή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide