Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Τέρμα οι δικαιολογίες»
Bookmark and Share
22/11/2010
ΑΕΚ

«Πρέπει να κάνουμε την ΑΕΚ, ομάδα, όπως πρέπει. Τέρμα οι δικαιολογίες»… Τα παραπάνω λόγια του Νίκου Λυμπερόπουλου αντικατοπτρίζουν την κατάσταση στην Ένωση την επόμενη ημέρα από την ήττα-χαστούκι από την Καβάλα.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν μάσησε τα λόγια του μετά από τη λήξη του αγώνα… «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να χάνουμε με δύο ή τρία γκολ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κοιτάμε μπροστά, αλλά με την εικόνα που δείξαμε, όλος ο κόσμος που ήρθε να μας στηρίξει πιστεύω ότι δεν θα ξανάρθει», τόνισε ο «Λύμπε» αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι και στη συνέχεια σχολίασε για το σημαντικότατο ματς με τον Ολυμπιακό…

«Αυτή τη στιγμή όλα είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οι έντεκα που θα μπούμε μέσα πρέπει να δώσουμε όλα. Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Όταν το καταλάβουμε, τότε, θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Λυμπερόπουλο και κατέληξε.

«Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς. Δυστυχώς στην ΑΕΚ δεν έχουμε την πολυτέλεια, όταν βγαίνει ένας παίκτης να αντικαθίσταται από έναν ισάξιο. Δυστυχώς αυτή είναι η άποψή μου»…

Ευκαιρία εξιλέωσης!

Πλέον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν που ήταν σημαντικό, αλλά μετά από την χθεσινή ήττα αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να εξιλεωθούν απέναντι στους οπαδούς τους και να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ήδη, από χθες στις δηλώσεις των παικτών της ομάδας φαίνεται η διάθεση να παλέψουν για τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου.

Χωρίς Καφέ

Δεν θα έχει τον Παντελή Καφέ στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου συνδέσμου ποδοκνημικής και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του.

Πάντως πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Έλληνας μέσος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο.

Αυτό φυσικά, δεν θα είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και συμμετοχή του Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει τραυματιστεί στον ώμο και ακόμη στην Ένωση δεν γνωρίζουν εάν θα είναι σε θέση να παίξει. Περισσότερες ελπίδες υπάρχουν για τους Σάχα και Πατσατζόγλου. Επιστρέφουν οι Δέλλας, Μωναλάς και Ντιόπ.

* Ο Παντελής Καφές συμπλήρωσε χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα απουσιάσει. Στο όριο των τριών καρτών βρίσκονται οι Μανωλάς, Μάκος, Λαγός και Μπερνς.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide