Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Θάβουν το τσεκούρι του πολέμου!
Bookmark and Share
17/11/2010
Σούπερ Λίγκα

Το τσεκούρι το έθαψαν! Ο Νικόλας Πατέρας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησαν από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και ξεκαθάρισαν ότι το θέμα που είχε προκύψει μετά από όσα είχαν ειπωθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση και στη συνέχεια με τα πρακτικά του ΔΣ, τέλειωσε.
«Δόθηκαν διευκρινήσεις για όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ και μας κάλυψαν. Το θέμα θεωρείται λήξαν», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατέληξε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και προχωράμε»…

Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε: «Δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε νικημένοι. Νικητής είναι το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα. Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε μαζί. Έχουμε να λύσουμε πολλά θέματα, μέχρι το τέλος του χρόνου. Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά», τόνισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:


Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide