Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Θωρακίζει την άμυνα ο Χιμένεθ!
Bookmark and Share
15/11/2010
ΑΕΚ

Μετά από 35 ημέρες στην Ελλάδα και στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταλήξει στις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτό που έχει διαπιστώσει ο Ισπανός τεχνικός είναι ότι η Ένωση μπορεί να έχει προβλήματα και ελλείψεις στο μεσοεπιθετικό και επιθετικό κομμάτι, αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει και για την άμυνα.

Έτσι, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση δύο παικτών για τα μετόπισθεν της ομάδας : έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ανασταλτικό χαφ. Ο προπονητής της ΑΕΚ, πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και στα άκρα αλλά κρίνει ότι σημαντικότερα είναι τα προβλήματα στον άξονα.

Έχοντας ως δεδομένη τη θέση της διοίκησης ότι δεν μπορούν να γίνουν υπερβάσεις και γνωρίζοντας πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι και η καλύτερη για την απόκτηση παικτών, αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση δύο παικτών. Ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού χαφ. Εάν ο Σταύρος Αδαμιδής του ανάψει το «πράσινο φως» και για τρίτη τότε να αναζητηθεί και λύση για το άκρο της άμυνας.

Στην περίπτωση αυτή προτεραιότητα θα δοθεί για το αριστερό άκρο καθώς θεωρεί ότι ο Λαγός μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα ως χαφ και όχι ως αμυντικός.

Από εκεί και πέρα ο Χιμένεθ θεωρεί ότι για το κέντρο της άμυνας και για τη θέση του αμυντικού χαφ υπάρχει μικρότερος αριθμός παικτών από αυτόν που θα έπρεπε να έχει μια ομάδα που συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

Κύριο χαρακτηριστικό των παικτών που θα αποκτηθούν είναι η ταχύτητα, καθώς πιστεύει ότι εκεί υστερεί η άμυνα της Ένωσης. Για τον λόγο αυτό ο Χιμένεθ έχει καταλήξει σε ένα σύστημα με τρεις παίκτες στον άξονα, έχοντας απαρνηθεί το αγαπημένο του 4-4-2.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide