Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Χιμένεθ: «Πρέπει να παλεύετε κάθε φάση»
Bookmark and Share
03/11/2010
ΑΕΚ

Παρατηρήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ για την άσχημη εμφάνιση που έκαναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. Η εικόνα της «Ένωσης» στη Νέα Σμύρνη προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος ανέλυσε τα λάθη που έγιναν και ζήτησε να μην επαναληφτεί τέτοιους είδους εμφάνιση.

Στην αρχή της προπόνησης ο 46χρονος έδειξε στους παίκτες το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους», επισημαίνοντας τι πήγε στραβά. Τα περισσότερα παράπονα αφορούσαν τη μεσαία γραμμή, ενώ και οι επιθετικοί δέχτηκαν αρκετές παρατηρήσεις.

«Κάναμε πολλά λάθη. Η άμυνα ήταν αρκετά πίσω. Η μεσαία γραμμή ήταν εντελώς αποκομμένη και κυρίως πολύ μακριά από τους επιθετικούς. Δεν κάναμε καθόλου κίνηση στο κέντρο και στην επίθεση», ανέφερε αρχικά ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:

«Δεν πιέζαμε ούτε στη μεσαία γραμμή ούτε μπροστά, με αποτέλεσμα να διευκολύνουμε το παιχνίδι του Πανιωνίου, ο οποίος κυκλοφορούσε με άνεση την μπάλα γιατί του το επιτρέπαμε εμείς. Ημασταν πολύ προβλέψιμοι. Είχε κάποιος την μπάλα και δεν έκανε κανένας κίνηση να την πάρει. Κινούμασταν όλοι με την ίδια ταχύτητα, ουσιαστικά χωρίς ταχύτητα».

«Οι επιθετικοί δεν πίεζαν καθόλου την αντίπαλη άμυνα. Εχουμε πει πως δεν πρέπει να αφήνουμε τον κεντρικό αμυντικό να οργανώνει το παιχνίδι και να ανεβάζει την μπάλα. Δεν πιέζαμε καθόλου μπροστά και έβγαζαν με άνεση την μπάλα από την περιοχή τους», είπε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος απευθύνθηκε στον Ράφικ Τζεμπούρ, του έκανε παρατηρήσεις, αν και γενίκευσε λέγοντας πως δεν θέλει να βλέπει τέτοιες αντιδράσεις από κανέναν:

«Με ενοχλεί πολύ να βλέπω παίκτες να παρατούν μία προσπάθεια όταν χάνουν την μπάλα, να σηκώνουν το χέρι ψηλά και να διαμαρτύρονται, αντί να συνεχίζουν και να κυνηγούν τη φάση. Δεν είναι σωστό και προς τους συμπαίκτες σας. Πρέπει να παλεύετε κάθε φάση, ακόμα κι αν μοιάζει απίθανο να βγείτε νικητές. Δεν αφήνετε καμία φάση χωρίς μάχη».

Στη συνέχεια, ο Χιμένεθ έκανε παρατηρήσεις στον Λεονάρντο, ο οποίος δεν τού έδωσε το χέρι του κατά την αντικατάστασή του στη Νέα Σμύρνη. «Σε αντικατέστησα με τον Παναθηναϊκό και μας χαιρέτισες όλους στον πάγκο. Σε αντικατέστησα με τον Πανιώνιο και δεν μου έδωσες το χέρι. Αποφάσισε, ή θα χαιρετάς ή δεν θα χαιρετάς. Δεν μπορεί αυτό να εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Είναι θέμα σεβασμού προς τα μέλη της ομάδας. Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε θα χαιρετάς όταν σε αντικαθιστώ. Αυτό οφείλετε να κάνετε όλοι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας», είπε στον Βραζιλιάνο.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide