Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Εν αναμονή της απόφασης…
Bookmark and Share
02/11/2010
ΠΑΟΚ

Την τελική απόφαση της οικογένειας του Οτάι Αλί Σάμαρι Φάις περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» εκτιμούν ότι οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες για την είσοδο του Άραβα επενδυτή στην ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ζάπλουτο επιχειρηματία και τον πιέζει να γίνει η επένδυση, που αρχικά μπορεί να φθάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει 51% του μετοχικού κεφαλαίου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις που έκαναν οι δύο πλευρές οι υποψήφιοι επενδυτές ζήτησαν από τον Ζαγοράκη να παραμείνει στην προεδρία της εταιρείας, κάτι που εκείνος σκέφτεται.

Όσον αφορά την επαναληπτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ, αυτή τελικά αναβλήθηκε εκ νέου, λόγω ενός λάθους της εταιρείας που ανέλαβε να δημοσιοποιήσει στον Τύπο την προκήρυξη της συνέλευσης. Αυτό έγινε εκπρόθεσμα και σε περίπτωση που η διαδικασία ξεκινούσε, ο καθένας θα μπορούσε να προσβάλει οποιαδήποτε απόφαση προέκυπτε. Οι διοικούντες έψαξαν το θέμα για τρεις ημέρες κι αφού αντιλήφθηκαν ότι δεν είχαν περιθώριο να αλλάξουν τα δεδομένα, αποφάσισαν νέα αναβολή. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση για την αύξηση κεφαλαίου θα παρθεί πλέον σε δύο εβδομάδες.

Παίζουν «Μούσλι» και Γκαρσία

Στη διάθεση του Μάκη Χάβου τέθηκαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για τον μεθαυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βιγιαρεάλ στην Τούμπα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χθες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζονται από τον 41χρονο τεχνικό. Από το συγκεκριμένο ματς θ' απουσιάσει αναγκαστικά ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στην Ισπανία και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΠΑΟΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide