Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αναλαμβάνει δράση ο Μαρινάκης
Bookmark and Share
10/09/2012
Ολυμπιακός

Ένα τρίμηνο-φωτιά αρχίζει για τον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει την ομάδα του σε εγρήγορση. Έτσι ετοιμάζει-όπως το συνηθίζει-επαφές με τους παίκτες της ομάδας προκειμένου να τους «ζεστάνει» για τα παιχνίδια του Champions League αλλά και των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με την επιστροφή των διεθνών αναμένεται είτε να περάσει από του Ρέντη και να μιλήσει σε όλη την ομάδα είτε να έχει συζητήσεις κατ’ ιδίαν με παίκτες ή μικρές ομάδες αυτών. Στόχος του να είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά πανέτοιμοι, αρχικά για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το ματς με τη Σάλκε στο «Καραϊσκάκη» που ακολουθεί για το Champions League και θα κρίνει πολλά για τη φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια της ομάδας.

Σε καλό δρόμο τα συμβόλαια

Η πρόθεση για ανανέωση συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι είναι δεδομένη, αλλά δεν υπάρχει και… άγχος να γίνει αυτό εδώ και τώρα. Πάντως ο Φουστέρ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει, κοντά είναι Αμπντούν και Τοροσίδης, ενώ καλό είναι το κλίμα και για τους Τζεμπούρ και Χολέμπας.

Τους χάνει λόγω… Κόπα Άφρικα

Για περίπου ένα μήνα θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες βασικών του ποδοσφαιριστών ο Ολυμπιακός. Από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα γίνει το Κόπα Άφρικα, όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» η Αλγερία των Ράφικ Τζεμπούρ και (πιθανώς) Τζαμέλ Αμπντούν, όπως και το Μάλι του Ντρίσα Ντιακιτέ (που εφόσον παίζει στον Ολυμπιακό αναμένεται να ξανακληθεί).

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide