Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Επιμένει για Γιαννιώτα
Bookmark and Share
29/08/2012
ΑΕΚ

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα καταβάλει η ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για την μεταγραφή του 19χρονου μεσοεπιθετικού είναι ελάχιστες, όμως η Ένωση συνεχίζει τις προσπάθειές της για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Άλκη Φωτίου να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης (ύψους 150.000 ευρώ) που έχει ο νεαρός παίκτης με τον Άρη.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής με την Ελπίδων άσος προτιμά να μείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι να φτάσει μία καλή πρόταση στα χέρια του από σύλλογο του εξωτερικού και έχει ενημερώσει σχετικά τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Μαύρος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει.

Πάντως, δεν αποκλείεται – αν δεν κάνει επίσημη πρόταση ομάδα του εξωτερικού – η μεταγραφή του Γιαννιώτα να κλείσει την τελευταία στιγμή. Όλα πλέον εξαρτώνται από την απάντηση του νεαρού παίκτη, αφού η Ένωση παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει το ποσό που απαιτείται για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Εν αναμονή εξελίξεων για Ιωαννίδη

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ είχε βρεθεί ο Γιώργος Ιωαννίδης, όμως την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό και έτσι «πάγωσε» η μεταγραφή του. Ο 24χρονος μπακ θεώρησε ότι μπορεί να αποδείξει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα μία θέση στο «τριφύλλι», όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για εκείνον.

Ο λόγος είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον έχει πάρει ούτε στον πάγκο στους αγώνες που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι πράσινοι» και είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει. Από την πλευρά της, η παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σερραίου οπισθοφύλακα και ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση.

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και αν συμβεί τότε θα του προσφέρει συμβόλαιο.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide