Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δεν πληρώνει το… άρθρο 44
Bookmark and Share
05/07/2012
ΑΕΚ

Παρά τις αρχικές σκέψεις για άμεση καταβολή των χρημάτων που πήρε από την πώληση του Κλωναρίδη στο δημόσιο για τις οφειλές στο άρθρο 44, η ΑΕΚ δεν θα κάνει κάτι τέτοιο.

Στην ΠΑΕ φαίνεται να αλλάζουν σκέψη και να έχουν αποφασίσει να ρίξουν τα χρήματα για να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις της εταιρείας.

Τα 800.000 ευρώ που πήρε η Ένωση από τον Κλωναρίδη δεν φτάνουν για να καλύψουν τη δόση του 1,25 εκατ. ευρώ.

Έτσι, σκέφτονται να δώσουν το μεγαλύτερο ποσό από τα χρήματα αυτά για τις λύσεις συμβολαίων αλλά και να καλύψουν μέρος από τα χρήματα που οφείλονται σε παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα, ως μια προσπάθεια να μην υπάρξουν προσφυγές.

Φυσικά η τακτική αυτή μπορεί να φέρει μεγαλύτερα προβλήματα στην ΠΑΕ. Καθώς η μη καταβολή των χρημάτων ή έστω ενός ποσού -ως ένδειξη καλής θέλησης- στο δημόσιο για το άρθρο 44, μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Και κυρίως τη διάρρηξη της ρύθμισης με αποτέλεσμα τα χρέη να εκτοξευθούν από τα 36 εκατ. στα 140 εκατ. ευρώ! Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε και… ταφόπλακα για την ομάδα και σε όποια προσπάθεια γίνεται για εξυγίανση της.

Ωστόσο στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι εάν το Δημόσιο προχωρήσει σε διάρρηξη της ρύθμισης, τότε θα μπορούν να κινηθούν νομικά και να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, ευελπιστώντας ότι ως τότε θα έχει βρεθεί «φώς» στο τούνελ των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide