Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αποφασισμένος ο Οζίλ
Bookmark and Share
25/06/2012
Euro 2012

Με αφορμή τον επικείμενο ημιτελικό της Γερμανίας με την Ιταλία, ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε στους δημοσιογράφους και φάνηκε αισιόδοξος και αποφασισμένος για την κατάληξη του αγώνα. Τόνισε πως η Γερμανία μπορεί να καταβάλει κάθε αντίπαλο και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους της Ιταλούς.

«Δεν μετράει το παρελθόν, ούτε όσα έχουν γίνει παλιότερα. Εμείς είμαστε εδώ για να πάρουμε το κύπελλο. Θεωρώ πως όλοι έχουν μεγάλο σεβασμό για την ομάδα μας. Μπορούμε να νικήσουμε την Ιταλία, αλλά και κάθε άλλο αντίπαλο και να κατακτήσουμε το τρόπαιο που όλοι θέλουμε.»

Πριν τον τελικό, όμως, τους περιμένει η Ιταλία του Πίρλο. Τι περιμένει από αυτό το ματς ο τουρκικής καταγωγής μέσος; «Ο Πίρλο είναι παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής. Αλλά και ο Μπαλοτέλι είναι σπουδαίος επιθετικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όμως, είναι να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία ως σύνολο και όχι ως μονάδες. Και ως σύνολο είναι μια ομάδα συμπαγής που θέλει προσοχή. Όσο για την παράδοση, αυτή δεν θα παίξει ρόλο. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε», δήλωσε ο Οζίλ, επισημαίνοντας την πίστη του στις δυνατότητες της Γερμανίας.Πηγή: sport-fm.gr

Tags Euro 2012
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide