Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Το Σάββατο… μπορείς;
Bookmark and Share
11/05/2012
ΑΕΚ

Αν απαντήσουν… αντίθετα απ’ ότι στο γνωστό τραγουδάκι, οι «πεσόντες» της ΑΕΚ στη μεγάλη ανατροπή με τον Ατρόμητο θα προλάβουν να τον αντιμετωπίσουν ξανά.

Τα προβλήματα που αποκόμισαν Κωνσταντόπουλος, Καφές και Κοντοές δεν τους επέτρεψαν να προπονηθούν σήμερα και ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει να δει αν το καταφέρουν το Σάββατο, ώστε να ξέρει αν θα τους υπολογίζει στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ κέρδισε (και μάλιστα με ανατροπή έπειτα από καιρό) τρεις πολύτιμους πόντους στο ματς με τον Ατρόμητο. Της προέκυψαν, ωστόσο, ισάριθμα προβλήματα τραυματισμών ενόψει του β’ γύρου των πλέι-οφ.

Κι αυτό διότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ολοκλήρωσε τραυματίας το παιχνίδι την Πέμπτη (είχε υποστεί τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο, αλλά είχαν γίνει οι αλλαγές), ενώ με ενοχλήσεις πήγαν στα αποδυτήρια και οι Καφές και Κοντοές (στον αχίλλειο τένοντα και την αριστερή επιγονατίδα αντίστοιχα).

Έτσι, και οι τρεις δεν συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα και η κατάσταση τους -όπως και το αν θα μπορέσουν να παίξουν στο ματς του Περιστερίου- θα επανεκτιμηθεί αύριο. Το ίδιο ισχύει, δε, και για τον Δημήτρη Σιαλμά, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και επίσης δεν προπονήθηκε σήμερα.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (πλην του Δέλλα που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα) γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (18:00) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide