Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Φτάσαμε στο τέρμα, δεν πάει παρακάτω…»
Bookmark and Share
27/03/2012
Παναθηναϊκός

Κραυγή αγωνίας από τον Βασίλη Κωνσταντίνου για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» περιέγραψε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη δραματική κατάσταση στο σύλλογο και κάλεσε τους μετόχους να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο της. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος παλαιμάχων δεν έχει την πρόθεση και τις ικανότητες να ασκήσει διοίκηση, αλλά ζητώντας τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλει να κινητοποιήσει τους μετόχους.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την ανακοίνωση του συλλόγου παλαιμάχων με την οποία ζητούν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Σήμερα θα ζητήσουμε από τον κ. Βαρδινογιάννη να μας παραχωρήσει τις μετοχές με επιστολή. Αν μας φωνάξει και πάμε και τα βρούμε νομικά, δεν έχουμε παρά να πάρουμε τις μετοχές και μετά να απευθυνθούμε στους άλλους μετόχους, ώστε να σχηματιστεί διοίκηση. Εμείς κάνουμε αυτή την κίνηση γιατί ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο τέρμα και δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Ελπίζω με τη βοήθεια τη δική μας ο Παναθηναϊκός να βγει από το τέρμα. Πιστεύουμε πως μετά την κίνησή μας θα ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι και θα βρουν λύση».

-τις προθέσεις των παλαιμάχων: «Ξέρουμε ότι το πρόβλημα στους άλλους μετόχους είναι το 54,7% του κ. Βαρδινογιάννη. Ζητάμε αυτό το ποσοστό από τον κ. Βαρδινογιάννη και μετά θα απευθυνθούμε στους άλλους μετόχους για να διοικήσουν και να τρέξουν την ομάδα. Ο τρόπος με τον οποίο εμείς θέλουμε να διοικηθεί ο Παναθηναϊκός δεν είναι από μας. Δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις, ούτε την ικανότητα, ούτε τα διοικητικά να πάρουμε το 54,7% και να τρέξουμε την ΠΑΕ διοικητικά. Αν το πρόβλημα είναι ο κ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ, να πάρουμε εμείς τις μετοχές και μετά οι υπόλοιποι να βγάλουν ΔΣ γιατί η ομάδα έχει πρόβλημα λειτουργίας και πρέπει κάπως να προχωρήσει. Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος και ποιοι στο ΔΣ, αλλά ο Παναθηναϊκός. Το νομικό κομμάτι θα το βρούμε. Δεν είμαστε νομικοί, αλλά θα βάλουμε δικηγόρους για να είμαστε εξασφαλισμένοι ότι δεν θα μας πάνε στα δικαστήρια και δεν θα πάμε φυλακή. Δεν θέλουμε να διοικήσουμε, αλλά να ευαισθητοποιήσουμε τους μετόχους για να αναλάβουν τις ευθύνες απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του».

-την εκτίμησή του για την απάντηση της πλευράς Βαρδινογιάννη: «Δεν είπα ποτέ ότι πιστεύω ότι θα απαντήσει θετικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Εμείς κάναμε μία πρόταση για να ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, είτε οι ίδιοι, είτε οι δικηγόροι τους, για να βρεθεί μία λύση».

-την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τη διορία της UEFA: «Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε ή όχι. Το σίγουρο είναι όμως ότι από χθες έπρεπε να είχαν ευαισθητοποιηθεί κάποιοι άνθρωποι. Ο κ. Βγενόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα επαναφέρει το 1,7 εκατ. ευρώ μόλις σχηματιστεί νέο ΔΣ. Πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει και ο κ. Πολέμης με το δικό του δάνειο, ενώ το ίδιο θα πράξουν και οι άλλοι όσοι είχαν πει πως θα το κάνουν. Αν μαζευτούν αυτά τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα. Ξέχωρα όμως από την αδειοδότηση για την Ευρώπη, υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να πάρουν μισθούς και δώρο Πάσχα, που ζουν από αυτή τη δουλειά και πρέπει να πληρωθούν. Μέχρι να παραιτηθεί το ΔΣ υπήρχαν τα χρήματα για την αδειοδότηση».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide