Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Πράσινο» για την αδειοδότηση
Bookmark and Share
27/03/2012
ΑΕΚ

Αισιοδοξία στα όρια της… βεβαιότητας για την αποφυγή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τα χρήματα που απαιτούνται ακόμη για την αδειοδότηση από την UEFA είναι 1,25 εκατ. ευρώ, ποσό που εκτιμάται πως θα μπορεί να εκταμιευτεί από τον Αλ Σουντάιρι μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαουδάραβας είχε συμφωνήσει να δώσει με δάνειο 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο από το ποσό εκταμιεύτηκαν περίπου 550.000 ευρώ, αφού δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού. Όμως μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας που ουσιαστικά αποκλείει τον υποβιβασμό ομάδων λόγω χρεών, η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί δεδομένα τα περίπου 3 εκατ. ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Έτσι θα δεσμεύσει μέρος των χρημάτων ως εγγύηση για να αντιμετωπίσει το τρέχον πρόβλημα ρευστότητας. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να κλείσει το θέμα αυτό θετικά μέχρι την Τετάρτη για να προχωρήσει σε διακανονισμούς με πιστωτές, όπως ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του κι εν συνεχεία να στείλει τα παραστατικά στην UEFA.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένονται οι 300.000 ευρώ από Νίκο Νοτιά και Πόλυ Χατζηιωάννου (συνολικά 600.000 ευρώ δηλαδή), από τα οποία θα πληρωθούν ποδοσφαιρικό τμήμα και υπάλληλοι της ΠΑΕ. Όσο για τη γενική συνέλευση της Τετάρτης, οδεύει προς αναβολή για νομικούς λόγους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να την προσβάλει κάποιος ως άκυρη. Θα οριστεί νέα ΓΣ σε 20 μέρες, αλλά στο μεταξύ το διοικητικό συμβούλιο θα «τρέχει» όλα τα θέματα της ΠΑΕ.

Με Μπουγαΐδη στην Κέρκυρα

Ο Δέλλας είναι τραυματίας, ο Μανωλάς τιμωρημένος και ο Χέλγκασον δείχνει ακόμη και τώρα να μην υπολογίζεται. Έτσι στο πλευρό του κατά συνθήκη στόπερ Κοντοέ στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα, ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μπουγαΐδη ελλείψει άλλων επιλογών. Όσο για τις θέσεις των επίσης τιμωρημένων Γεωργέα και Καράμπελα στα δύο άκρα της άμυνας, αναμένεται να αγωνιστούν εκεί Αργυρίου και Λαγός.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide