Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Την Τρίτη οι πληρωμές!
Bookmark and Share
23/03/2012
ΑΕΚ

Παρά τις διαβεβαιώσεις για καταβολή ενός μέρος των οφειλομένων, τελικά, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έβαλε χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών αλλά τους έδωσε νέες διαβεβαιώσεις – υποσχέσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Μπόβαλης επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης στην προπόνηση στα Σπάτα και τους ενημέρωσαν ότι, οι πληρωμές οι οποίες αναμενόταν να γίνουν σήμερα, θα γίνουν την Τρίτη.

Μάλιστα, την ημέρα αυτή δεν θα τους δοθούν μόνο τα χρήματα που θα έμπαιναν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλά και περισσότερα. Εκτιμάται ότι το συνολικό ποσό πληρωμών θα ανέρχεται στις 900.000 ευρώ, δηλαδή, ένα αρκετά μεγάλο μέρος από τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει οι διοικούντες.

Από την πλευρά των παικτών η πρώτη ερώτηση που δέχθηκαν οι διοικούντες ήταν εάν τα χρήματα που θα λάβουν θα προέρχονται από κάποιον επενδυτή.

«Όχι! Δεν είναι από επενδυτές! Είναι χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει εμείς από εδώ και από εκεί και είναι για εσάς», ήταν η απάντησή τους.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide