Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ψεύδεται ο Μπιτσαξής…»
Bookmark and Share
19/03/2012
Ολυμπιακός

Την έντονη αντίδραση της πλευράς του Ολυμπιακού προκάλεσε η τοποθέτηση του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή πως οι δύο ομάδες και η Σούπερ Λίγκα δεν ήθελαν την αναβολή του ντέρμπι των «αιωνίων» υπό το φόβο επεισοδίων. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 κατηγόρησε τον κ. Μπιτσαξή πως ψεύδεται και τον κάλεσε να παραιτηθεί.

«Ο γενικός γραμματέας μιλά διαρκώς και πολλές φορές λέει διαφορετικά πράγματα. Την Παρασκευή, ο κ. Μαρινάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Μπιτσαξή που ήταν στο Βελιγράδι και του μετέφερε τις δικές μας ανησυχίες, γιατί παίρναμε πληροφόρηση για μεγάλα επεισόδια. Ο κ. Μπιτσαξής είπε ότι δεν σκέφτεται την αναβολή, γιατί είναι μεγάλο παιχνίδι και δεν μπορεί να αναβληθεί. Αυτή την ώρα που το ποδόσφαιρο βάλλεται καλό θα είναι αυτοί που είναι σε υπεύθυνες θέσεις να προσέχουν τι λένε και τι πράττουν. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο κ Μπιτσαξής, καλύτερα να παραιτηθεί. Την ώρα που καίγεται ένα γήπεδο είναι πολύ σοβαρό να βγαίνει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και να λέει ψέματα. Ο κ. Μπιτσαξής είπε ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να αναβληθεί και μετά από δύο μέρες βγαίνει και λέει ότι οι δύο ομάδες και η Λίγκα δεν ήθελαν αναβολή», τόνισε.

Όσο για τη στάση των ΜΜΕ και του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν είπε: «Είναι να αναρωτιέσαι πώς ακόμη και από ΜΜΕ που ζουν από το ποδόσφαιρο να λέγεται ‘καταστρέψτε το ποδόσφαιρο’ ή ‘κλείστε το πρωτάθλημα’ κλπ. Χθες ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του βρέθηκαν σε ένα γήπεδο με τρομερά επεισόδια. Το πιο εύκολο θα ήταν να φτιάχναμε ένα DVD και να το στέλναμε στην UEFA ή στα δικά μας ΜΜΕ. Όμως δεν το κάναμε, γιατί θέλουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν δεχόμαστε επειδή ένας έχει προβλήματα στο μαγαζί του να πάει να βάλει φωτιά στο εμπορικό κέντρο. Θέλουμε να γίνει καλύτερη όλη η γειτονιά».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide