Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Live: ΓΣ του Παναθηναϊκού
Bookmark and Share
09/03/2012
Παναθηναϊκός

Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησε από την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Θέμα της είναι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ που θα δώσει τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα των πράσινων.

Το www.sport-fm.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την κρισιμότατη ΓΣ των πράσινων.


11:33
Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης συνεχίζεται. Περιμένουμε να γίνουν δηλώσεις μετά το τέλος της, από τους μετόχους και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

11.31:
«Εγώ είπα μέσα αυτά που θέλετε να πείτε κι εσείς. Πονάω κι εγώ τον Παναθηναϊκό. Αν εσείς τον πονάτε μια, εγώ τον πονάω δέκα», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στους οπαδούς που έτρεξαν επάνω του μόλις βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να μάθουν τι έγινε.

11:27
Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησε από τη Γενική Συνέλευση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Έχουν γίνει πολλά λάθη», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς που τον πλησίασαν.

10:25
Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες χωρίς να δίνουν το «παρών» οι μέτοχοι κ.κ. Ζολώτας και Δάβαρης. Ο πρώτος, μάλιστα, αναμενόταν να βάλει χρήματα στην ΑΜΚ. Ωστόσο, ο κ. Ζολώτας εκτιμάται ότι εκπροσωπείται από τον Βγενόπουλο ή τον Πολέμη.

10:20
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκπροσωπείται από το νομικό του σύμβουλο.

10:17:
Αυτή την στιγμή περίπου τριάντα οπαδοί της ομάδας βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Λογικά οι περισσότεροι από αυτούς, αν όχι όλοι θα περιμένουν μέχρι και τη λήξη των διαδικασιών.

10:15:
Από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτός που έγινε αποδεκτός με χειροκροτήματα ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Μόνο εσύ μπορείς. Πες τους να βάλουν κανένα φράγκο στην ομάδα», του φώναξαν κάποιοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονται έξω από τα γραφεία.

10:11
Τελικά, την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και οι δημοσιογράφοι. Η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για μια "ανοικτή" για τον Τύπο συνεδρίαση έγινε δεκτή.

10:10
Πριν από λίγο άρχισαν οι διαδικασίες.

10:08
Το "παρών" θα δώσει και ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας και πλέον μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εάν θέλουν τα μέλη του ΔΣ μπορούν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση.

10:04:
Παρών και ο Αδαμάντιος Πολέμης.

10:01
Αμέσως μετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο, στα γραφεία και ο Λεωνίδας Πολέμης

10:00
Παρών στα γραφεία και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

09:56
Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Γιώργος Λιβέρης. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον πέφτει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να εκπροσωπηθεί και να μην δώσει το "παρών".

09:43:
Στα γραφεία βρίσκονται ήδη κάποιοι από τους μετόχους. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο του Μαρία Λομβάρδου έχουν φτάσει και περιμένουν την έναρξη των διαδικασιών.

09:40:
Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide