Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Κάνουμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας...»
Bookmark and Share
22/02/2012
ΑΕΚ

Την απόφαση να υπογράψουν το διακανονισμό που τους προτάθηκε από τη διοίκηση για τα οφειλόμενα έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καλώντας τους μετόχους να κάνουν το καθήκον τους.

«Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και τον κόσμο της, κάντε και εσείς το δικό σας.

Η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα. Αποφασίστε εσείς...», αναφέρουν οι παίκτες της «Ένωσης», που αρχίζουν την ανακοίνωση με το ειρωνικό για τους μετόχους «Dear all».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως οι προηγούμενες των ποδοσφαιριστών, αλλά μοιράστηκε με e-mail στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ:

«Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»Πηγή: sport-fm.gr

Tags ΑΕΚ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide