Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Λύση με δάνειο ή μετόχους
Bookmark and Share
21/02/2012
Παναθηναϊκός

Οι εξ Αραβίας επενδυτές αποδεικνύονται… παραμύθια της Χαλιμάς και ο Παναθηναϊκός καλείται να αναζητήσει αλλού τη λύση στα οικονομικά του προβλήματα. Ο Βλάσης Τσάκας παρά τις δεσμεύσεις του για παρουσίαση πρότασης στον Γιάννη Βαρδινογιάννη χθες, ήταν άφαντος όλη την ημέρα και το βράδυ εμφανίστηκε στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ ζητώντας κι άλλη υπομονή.

Από το περιβάλλον του διαρρεόταν πως το όνομα του ενδιαφερόμενου επενδυτή είναι Αμπντουλαζίζ Αλ Χαγκάγκ και πρόκειται για έναν Σεΐχη, από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες σε real estate στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο δεν εμφανίζει καν το συγκεκριμένο όνομα.

Είναι προφανές πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει τιμωρία από την UEFA και να εξασφαλίσει αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά, δεν μπορεί να περιμένει ή να ελπίζει άλλο σε Άραβες. Για το λόγο αυτό εντείνονται οι προσπάθειες για εξασφάλιση δανείου 15 εκατ. ευρώ μέσω του Αδαμάντιου και μέχρι την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα. Εφόσον εξασφαλιστεί ολόκληρο το ποσό, την ερχόμενη Παρασκευή στην απολογία ενώπιον της UEFA θα κατατεθεί και η προέγκριση του δανείου.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να εξασφαλιστεί δάνειο και μάλιστα με το συγκεκριμένο ποσό (δεν αρκούν λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ), τη λύση θα κληθούν να δώσουν οι μέτοχοι-ή οποιοσδήποτε άλλος εμφανιστεί διατεθειμένος να βάλει χρήματα-στη γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Διαφορετικά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και να καλυφθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που απειλούν το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου.

Λέτο από εβδομάδα

Ατομικό πρόγραμμα θα κάνει και την τρέχουσα εβδομάδα ο Σεμπαστιάν Λέτο με στόχο να επιστρέψει πανέτοιμος την επόμενη εβδομάδα και να παίξει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πέραν του Αργεντινού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί ήδη να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Ζέκα.

Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide