Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τεστάρει αντοχές!
Bookmark and Share
14/12/2011
Παναθηναϊκός

Άλλη μια φορά τα χρήματα που θα φαίνονταν, δεν… φάνηκαν, γιατί τα έγγραφα που θα έπρεπε να έχουν φτάσει, δεν έφτασαν. Αποτέλεσμα αυτού; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να μην λάβει χθες τα… αποδεικτικά στοιχεία για την κατάθεση των 15 εκατομμυρίων ευρώ, ο Βλάσης Τσάκας να παίρνει νέα παράταση, και οι αντοχές των οπαδών του Παναθηναϊκού να δοκιμάζονται.

Βάσει των όσων ενημέρωνε χθες ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα όλα τα έγγραφα αναμένονται να φτάσουν σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και στη συνέχεια να παραδοθούν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ ο Βλάσης Τσάκας ανακοίνωσε τη νέα αναβολή:

«Δεν προλάβαμε σήμερα και το bank commitent από τράπεζα της Δανίας μέσω της Αγγλίας θα φτάσει αύριο το μεσημέρι στις 12. Τότε θα πάρει τα έγγραφα με τα 15 εκατ. ευρώ στα χέρια του ο κ. Βαρδινογιάννης. Η καθυστέρηση είναι τυπική», υποστήριζε, ενώ σε συνεργάτες του έλεγε:

«Αύριο όλα τελειώνουν το μεσημέρι και μέχρι την Παρασκευή μπορεί εδώ να είναι ο ενδιαφερόμενος που μπορεί να μην είναι ο Αλ Σαούντ, αλλά άλλος πρίγκιπας»! Έτσι σήμερα ο Σαουδάραβας δικηγόρος που είναι στην Αγγλία αναμένεται να τακτοποιήσει την αποστολή του εγγράφου από υποκατάστημα της τράπεζας της Σουηδίας «Νορντέα» περίπου στις 12 ώρα Αγγλίας, δηλαδή στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

«Μικρό καλάθι» κρατά η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά από τις χθεσινές εξελίξεις στο θέμα του πρίγκιπα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χθες έλεγε στους συνεργάτες ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάτι και ενημέρωσε ότι αν λάβει αυτά τα έγγραφα θα δει αν είναι αρκετά για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αν είναι αρκετά, θα προχωρήσουν. Αν δεν αρκούν τα χαρτιά, για να γίνει η μεταβίβαση, τότε θα περιμένει ο Τζίγκερ κάτι καλύτερο από όποιον επιθυμεί να πάρει την ομάδα.


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide