Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Συνεχίζεται το… σίριαλ!
Bookmark and Share
08/12/2011
Παναθηναϊκος

Αν και χθες το μεσημέρι ο Βλάσης Τσάκας δήλωνε ότι «αύριο θα μπουν τα χρήματα» για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το βράδυ ανασκεύασε τα λόγια του και έλεγε ότι «ποτέ δεν είπα ότι θα τελειώσει την Πέμπτη το θέμα. Έγινε παρεξήγηση»!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ, «αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα εμφανίσει κάτι ο πρίγκιπας. Είτε ο ίδιος είτε εγώ θα ενημερώσουμε γραπτώς το ακριβές χρονικό πλάνο. Πότε θα μπουν τα 15 εκατ. ευρώ και πότε θα έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κυκλοφόρησε μία φήμη, η οποία ανέφερε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Ωστόσο, ο Τσάκας έλεγε ότι «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, θα ανακοινώσουμε πότε θα έρθει». Επίσης, τόνισε ότι «την Πέμπτη δεν πρόκειται να εμφανίσει τα 15 εκατ. ευρώ ο πρίγκιπας».

Καταλήγοντας, ο Τσάκας μίλησε για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση έλεγε ότι «πρέπει να το καταλάβουν όλοι εδώ στην Ελλάδα ότι στην Τζέντα λειτουργούν με αργούς ρυθμούς. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και ίσως στείλει επιστολή ο πρίγκιπας στον κ. Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας παρουσιάζεται υποχρεωμένος να κάνει το πλάνο του μετά την αποχώρηση της Arboris και την συνεχιζόμενη καθυστέρηση στο θέμα του Αλ Σαούντ. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν βέβαια από την οικονομική κρίση και τη στάση των τραπεζών στην Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι με κάποιους τρόπους θα βγει η φετινή χρονιά.


Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide